Iata tot ce aduce nou iOS 4.3 beta 1 – articol actualizat constant.

iOS 4.3 beta 1 este disponibil de cateva minute si pana acum stim ca iPhone 3G si iPod Touch 2G nu sunt suportate, iPad va avea o serie de gesturi noi si Personal HotSpot este disponibila pentru terminalele GSM. Pe langa aceste noutati, iata ce a mai pregatit Apple pentru toti posesorii de iDevices :

1. Introducerea unei multitudini de API-uri pentru functia AirPlay. Aceasta va functiona acum din aproape orice aplicatie si cu o multitudine de dispozitive.

2. Au fost adaugate API-uri care permit afisarea de bannere in iAD in fullscreen.

3. Au fost adaugate API-uri care permit vizualizarea de statistici in browser pentru streaming-ul video deschis prin HTTP.

4. Introducerea gesturilor multitouch pentru 4 si 5 degete cu care : vom putea iesi dintr-o aplicatie fara a folosi butonul home, vom putea face un swype in sus pentru a deschide task switcher-ul pentru a vedea aplicatiile deschise in background si putem face swype stanga/dreapta pentru a trece de la o aplicatie la alta.

5. Implementarea Personal HotSpot.

6. O noua iconita pentru FaceTime fa vi disponibila doar pentru posesorii de iPod Touch 4G care au acea aplicatie special facuta pentru a face convorbiri video. Pentru posesorii de iPhone 4 nu va exista o astfel de iconita deoarece apelurile sunt initiate din aplicatia Phone.

7. Apple a introdus o optiune care ne permite sa schimbam orientarea ecranului pentru tableta iPad.

8. Apple a introdus cateva noi efecte pentru aplicatia Camera din iOS 4.3, iata mai jos despre ce efecte este vorba :

  • Thermal Camera
  • X-ray
  • Kaleidoscope
  • Normal
  • Tunnel of Light
  • Collapse
  • Turbine
  • Enlarge

9. A fost schimbat sunetul pentru capturarea unei imagini a ecranului.

10. A fost adaugata o optiune pentru a afisa numarul de repetari a mesajului de avertizare in cazul primirii unui SMS/MMS.

11. Meniul pentru activarea functiei GPS a fost mutat, acum este disponibil in primul ecran al meniului de setari, chiar sub categoria Notifications.

12. Tastatura a fost usor reconfigurata, are un design nou si raspunde mult mai bine la comenzi.

13. Ecranul pentru actualizarea aplicatiilor din AppStore a fost schimbat, insa cel nou nu functioneaza chiar atat de bine.

Articolul precedentPersonal HotSpot disponibil pentru iPhone in iOS 4.3
Articolul următoriOS 4.3 aduce o noua iconita pentru FaceTime
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.