iOS 4.3 beta disponibil!

Apple tocmai a lansat iOS 4.3 beta pentru iDevices. Noua versiune beta ar urma sa aduca Personal HotSpot pentru toate dispozitivele plus un nou baseband, deci nu vom vedea o solutie de jailbreak prea curand de la nimeni, la fel si pentru solutia de unlock. Aceasta noua versiune este disponibila doar pentru developeri.

iOS 4.3 este disponibil pentru toate iDevice-urile inclusiv Apple TV 2G. Apple nu va oferi iOS 4.3 pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G!

UPDATE: Iata ce aduce nou iOS 4.3 beta 1: gesturi multitouch pentru iPad, pinch to zoom in ecranul principal, swype pentru a afisa task switcher-ul, swype stanga/dreapta pentru a schimba aplicatiile.

It looks like iOS 4.3 has some cool new gestures built specifically for the iPad. 4 & 5 finger gestures; pinch to the home screen, swipe up to reveal multitasking tray, swipe left/right to switch apps.

9 COMENTARII

  1. @Vlad Eu nustiu ce tot intrebati cand apare unlock, Zaone nu e vreun oracol sau clarvazator ca sa stie, si parerea mea este ca vor scoate unlock normal (adica nu jumatati cum este acuma) undeva prin vara… Si voi sta cu iphone 4 in sertar pana in vara.

  2. spre multumirea voastra ce care va bucurati ca 3g este lasat deoparte eu va anunt ca ios merge perfect pe 3g iphone instalat azi de mine ciao osa revin cu cateva imagini pentru a va demonstra