comex ar putea scoate solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 dupa lansarea iPhone 4 Verizon

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/comex/status/25281377255563264″]

Intr-un tweet publicat acum jumatate de ora ca raspuns la intrebarea unui utilizator, comex anunta ca ar putea lansa noua solutie de untethered jailbreak dupa lansarea oficiala a terminalului iPhone 4 pentru Verizon. iPhone 4 CDMA pentru reteaua Verizon va fi disponibil incepand cu 3 februarie pentru clientii retelei si din 10 februarie pentru restul lumii deci e destul de posibil sa avem untethered jailbreak din 3 februarie. Pe de alta parte trebuie luat in considerare si faptul ca in martie se anunta lansarea iOS 4.3 si iPad 2, deci va trebui gasit un alt exploit pentru acest nou dispozitiv si pentru noua versiune a iOS.

Anyway, pana una alta comex stabileste lansarea iPhone CDMA drept data pentru lansarea noii solutii de untethered jailbreak.

8 COMENTARII

  1. Exact acelasi lucru la spus Si de craciun Si Nu s-a Tinut de cuvant ! Pustiule Nu Mai vinde gogosi ! :)!! O sa ii dau si lui un tweet de toată frumusetea ca nu mi-e rusine 🙂

  2. O mica corectie:

    Clientii (Verizon) pot face o pre-comanda la iPhone pe 3 Februarie, si cumpararea efectiva a terminalului se face incepand cu 10 Februarie.

    Nu ai cum sa iti ei un iPhone 4 CDMA fara un contract de la Verizon. Acest model nu o sa fie disponibil in magazinele sau ofertele celorlalti operatori pentru ca e facut special pentru ei, pentru reteaua lor CDMA. Verizon e #1 la telefonie un USA si nu de pomana au parte de “tratament” special. 🙂

    Revenind la comex si restul, cred ca el are totusi ceva. Despre restul am rezervatii in privinta lor. Mi se pare ca o dau la intors pentru ca se vad depasiti de acuma de armata inginerilor de la Apple care le-au cam luat-o inainte si nu au mai lasat nici o portita pentru nici un jailbreak sau unlock. Ramane de vazut daca si cu cat m-am inselat.

    Nu mi-o luati in nume de rau, si eu vreau jailbreak, dar circul asta dat de vreo cateva luni de acuma incepe sa isi piarda hazul.

  3. Pai trebuie un exploit pt 3gs bootrom vechi, un exploit pt 3gs bootrom nou, unul pt iphone 4, unul pt iphone 4 cdma, unul pt ipad 1 si altul pt ipad 2, Deci ar trebui 6 exploituri ca sa faca solutii de jb cei de la dev Team, Deci cred ca se va renunta la jb pt 3gs ca e prea complicat pt ei.. Doar daca se enerveaza GeoHotz si scoate un JailBreak universal pt tot ce inseamna apple, de la ipod 1 iphone 2g apple tv pana la mac si nustiu ce mai are apple in tarcul lor.

  4. GeoHot are un proces pe cap crezi ca`i mai arde de jailbreak? iar restul sunt varaza….cate jailbreak-uri simple frumoase ati vazut de la ei? au amnat pt ca lucrau din greu la un jailbreak pt 4.2.1 care nici in ziua de azi nu l`am vazut (ma refer la cel unthreaded) acum apple a lansat 4.3 beta…ei amana pana apare softu respectiv…dupa ce apare se chinuie 2 luni sa faca ceva nu le iese mai amna inca o luna…se lauda ca le iese ceva….apple prezinta la o conferinta iphone 5…mari hackeri amana pt ca apare iphone 5 si tot asa pana va plictisiti de aceasta minunata echipa de hackeri