iOS 4.3 disponibil in martie, aduce Personal HotSpot si un baseband nou

Site-ul BGR.com citeaza surse din interiorul Apple care sustin ca noul iOS 4.3 va fi disponibil in luna martie, va aduce functia Personal HotSpot pe operatorii care o accepta si va aduce un baseband nou, cel putin pentru iPhone 4. Noul baseband va fi 04.08.00, versiunea de iOS va fi 8F5148b si functia Personal HotSpot va fi activata pe terminalele ale caror operatori vor fi de acord cu implementarea acestei functii. Sa le luam pe rand.

Noul baseband 04.08.00 va fi nedeblocabil daca Dev Team scoate solutia de decodare acum deoarece nu vor gasi un alt exploit care sa fie implementat intr-o solutie de unlock intr-o luna. So, e posibil ca solutia de decodare sa fie amanta, dar vom mai discuta despre asta.

Personal HotSpot va functiona doar pe anumiti operatori, adica doar pe cei care vor permite clientilor sa o foloseasca, restul urmand sa astepte un tweak sau o aplicatie din Cydia care sa activeze functia. Nu cred ca operatorii din Romania vor dori sa blocheze aceasta functie, exceptie face Vodafone care nu ofera internet tethering.

So, Personal HotSpot si un nou baseband in iOS 4.3 ce va fi disponibil din martie.

According to our source, the personal hotspot feature that debuted on the Verizon iPhone yesterday will, in fact, be making its way to all iPhones in iOS 4.3. We’re sure there will need to be carrier support for this feature, and for AT&T users it is entirely possible we might not see this right away.

UPDATE: Iata si un mic print screen al informatiilor din About.