Prima Pagina accesorii Video: Denso implementeaza iPhone-ul ca si computer de bord la masini

Video: Denso implementeaza iPhone-ul ca si computer de bord la masini

Firma denso a dezvoltat o noua metoda de a implementa terminalele iPhone ca si computere de bord pentru masinile actuale. Compania a reusit sa fabrice un sistem computerizat care poate fi instalat intr-o masina si este “condus” de un iPhone. Sistemul permite instalarea un volanul masinii a unui terminal iPhone, deasupra volanului a unei camere web si in dreapta a unui sistem de navigatie. iPhone-ul controleaza toate aceste accesorii folosind o aplicatie special conceputa pentru el.

Observati ca prin intermediul iPhone-ului poate fi controlata camera web care verifica daca dumneavoastra sunteti alerti a volan sau nu. In cazul in care pozitia dumneavoastra este nefireasca, asemanatoare soferilor care adorm la volan, sistemul de alerta va incepe sa sune pentru a va trezi inainte de a face un accident.

Sistemul este foarte interesant si foarte util pentru soferi, din pacate Denso nu a oferit si niste preturi pentru dansul, insa probabil va costa cateva sute bune de dolari.

  • Andrei

    Sistemul va costa cateva mii de dolari si nu sute , si s-ar putea sa nu poata fi omologat. Din ce am vazut in film in locul airbag-ului este un iPhone deci siguranta 0

  • Mihai

    Buna ziua .!Sint Mihai am reușit sa fac wake on Lan cu doua din aplicatiile din AppStore
    Ele funcționează bine cu Lan dar cind e vorba sa trec pe 3G uneori nu vrea sa meargă uneori merge poți sa mă ajuti cu o aplicatie serioasa Multumesc anticipat

  • Cu ce aplicatii?