Video: Satarii Star – Un dock pentru iPhone care se misca dupa pozitia utilizatorului

[vimeo]http://vimeo.com/17938702[/vimeo]

Satarii Star este un nou dock pentru iPhone care are o functionalitate absolut unica. Dock-ul este special conceput astfel incat cu ajutorul unui mic accesoriu detecteaza miscarile utilizatorului si folosind cateva motosase din baza dock-ului intoarce telefonul dupa utilizator. Observati in clipul video ca persoana respectiva aseaza terminalul un dock, porneste filmarea, pune accesoriul pe buzunar si oriunde se intoarce accesoriul ii urmareste miscarile si se intoarce odata cu el. Dock-ul recunoaste senzorul daca se afla la o distanta de maxim 8 metri si este capabil sa se intoarca cu pana la 180 de grade fata de pozitia initiala.

Ceea ce vedeti in imagini este doar un prototip deoarece producatorii incearca sa stranga 20.000 $ pentru a porni o linie de productie pentru aceste accesorii. Sincer sa fiu este prima oara cand vad un asemenea dispozitiv atat de simplu si atat de util pentru orice posesor de iDevices. Eu sper ca suma necesara sa fie stransa si accesoriu sa fie lansat pe piata.

Our cool new idea is the Star Accessory, a product that makes your mobile camera follow your every move. You can video yourself doing anything without the awkwardness of asking friends or complicated setups. It is a sensor enabled motorized base that moves your mobile camera to follow you and keep you within the image frame. And it gets rid of the need for tripods in a sleekly designed, pocket-able form factor.