Referinte despre iPhone 5 si iPad 2 descoperite in iOS 4.3

Dupa lansarea iOS 4.3 de aseara, Engadget a avut putin timp la dispozitie pentru a se juca cu noua versiune a sistemului de operare si a descoperit in interiorul sau cateva referinte interesante la noi dispozitive inca neaparute pe piata. 3 tablete iPad si 2 noi modele ale terminalului iPhone au fost descoperite printre referinte, plus un model de iPhone care exista de ceva vreme dar inca nu a fost lansat pe piata.

Cele 3 modele noi ale tabletei iPad ar trebui sa fie: versiunea CDMA, versiunea GSM si versiunea Wi-Fi only ce urmeaza sa fie lansate de Apple in prima parte a acestui an. Sincer sa fiu ma asteptam ca Apple sa scoata si o versiune CDMA a tabletei iPad deoarece isi va extinde piata de desfacere si la operatorii care pana acum nu au avut in portofoliu nici un iDevice, iar Verizon are deja un iPhone 4 CDMA, deci o tableta cu acelasi standard ar fi trebuit oricum sa apara.

Cele 2 noi modele ale iPhone sunt probabil iPhone 5 CMDA si GSM, din nou 2 versiuni pentru ca Apple nu putea sa lanseze urmatorul iPhone doar in varianta GSM. Despre acel iPhone 3.3 care este prezent acolo de ceva vreme nu se stie nimic, nici daca va iesi vreodata pe piata.

Cam atat despre noile dispozitive din iOS 4.3. Se anunta a fi un an foarte interesant pentru Apple.

3 COMENTARII