Tutorial: Jailbreak iOS 4.3 beta 1 cu PwnageTool

O noua versiune a PwnageTool a fost publicata de un site italian iar folosind aceasta versiune NEOFICIALA a programului puteti face un custom ipsw pentru iOS 4.3. Aceasta versiune a PwnageTool permite jailbreak-ul DOAR pentru iPhone 4 si foloseste bootrom exploit-ul  descoperit de geohot si implementat in iOS 4.1. NU folositi aceasta versiune a PwnageTool daca NU sunteti siguri de ceea ce faceti! NU piratati iOS 4.3 beta 1 sub nici o forma!

Veti avea parte de un tethered jailbreak pe iOS 4.3, deci nu va asteptati sa puteti inchide terminalele fara probleme!

Aceasta versiune a PwnageTool NU va pastra baseband-ul vostru intact! Daca faceti update la un custom ipsw facut cu aceasta versiune a PwngeTool , veti avea baseband 04.08.00 pe telefon! Nu se stie ce aplicatii functioneaza acum pe iOS 4.3! Este posibil sa faceti restore la un custom ipsw jailbroken si sa sesizati ca nu functioneaza NIMIC!

Nu am testat aceasta versiune a PwnageTool! Toate testele le faceti pe propria raspundere!

UPDATE: Se pare ca aceasta versiune a PwnageTool are doar un fisier modificat si nu functioneaza. La incarcarea custom ipsw-ului este afisata eroarea 1601.

Pasul 1

Descarcati iOS 4.3 beta 1 din contul vostru de developer. Instalati cea mai recenta versiune a iTunes.

Pasul 2

Descarcati versiunea modificata a PwnageTool de aici.

Pasul 3

Deschideti PwnageTool, selectati expert mode si firmware-ul iOS 4.3 descarcat la pasul 1.

Pasul 4

Selectati optiunile dorite prin PwnageTool si apasati build. Introduceti parola Mac-ului vostru cand vi se cere si asteptati terminarea procesului.

Pasul 5

Introduceti terminalul in DFU Mode. Cei experimentati stiu pasii, cei neexperimentati nici macar sa nu se gandeasca sa incerce tutorialul.

Pasul 6

Deschideti iTunes, si faceti restore la custom ipsw-ul nou facut.

Multumesc Aquarius.