Video: Centrafuse permite controlarea unui iPhone folosind un panou touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d-znz1rJPwg[/youtube]

Centrafuse este un proiect dezvoltat de un american care a reusit sa conecteze un iPhone la un terminal extern si sa il controleze folosind respectivul ecran. Vorbim aici despre un panou touch Lilliput FA1042 la care terminalul iPhone este conectat folosind un cablu audio-video si un dock de la Belkin. Centrafuse este software-ul care face posibila controlarea iPhone-ului de pe acel touch panel, insa este responsabil si pentru afisarea continutului media direct pe panoul touch in timp ce comenzile pentru player-ul media raman accesibile pe iPhone.

Proiectul este interesant si sunt sigur ca pentru unii isi va gasi utilitatea. Pentru utilizatorii obisnuiti nu stiu cat de utila ar fi controlarea unui iPhone de pe un panou touch si afisarea imaginilor pe el din moment ce exista AirPlay care poate fi activa pe aproape orice calculator si in curand vor fi disponibile multe dispozitive compatibile cu AirPlay.

Daca posesorii de iPhone nu il vor gasi util atunci probabil alti posesori de smartphone-uri ii vor gasi o utilitate deoarece Centrafuse poate fi folosit cu aproape orice smartphone.

Voi ce parere aveti despre acest proiect?