Prima Pagina aplicatii Video: Noile efecte ale camerei au fost imprumutate de la iPod Nano...

Video: Noile efecte ale camerei au fost imprumutate de la iPod Nano 5G sau Photo Booth?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=An7WViILCoo[/youtube]

Apple a introdus in iOS 4.3 cateva noi efecte pentru aplicatia Camera, un developer sugerandu-mi ca ar fi vorba despre niste efecte disponibile in aplicatia Photo Booth de pe Mac. Noile efecte adaugate de Apple in aplicatia Camera sunt :  Thermal Camera, X-ray, Kaleidoscope, Normal, Tunnel of Light, Collapse, Turbine, Enlarge si daca va uitati atenti in acel clip video veti observa ca efectele se regasesc in respectiva aplicatie de pe Mac.

Este interesant sa vedem asemenea functii implementate chiar de acum in iOS 4.3 cand multi dintre noi probabil se asteptau sa le vada introduse abia in iOS 5 ce urmeaza a fi lansat in vara aceasta.

Ce parere aveti despre noile efecte?

UPDATE: Sau paote noile functii au fost imprumutate de la iPod Nano 5G.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZG1iM43w2o8[/youtube]

 • Share it please, sunt functii interesante.

 • adrian

  Sunt niste porcarii,putini din noi au folosit vreodata aceste functii la alte camere foto ,sau mai bine zis cati vom folosi aceste functii la iphone. Mai utila era o functie bluetooth nu credeti?

 • Mihai_rt

  Sunt de acord cu tine

 • adrian

  Sunt functii precum recent call delete.cyntact,care ar trebui implementate nu prostii cu ce deformari poate face o camera foto, Cred ca Stevie a adus-o si pe mama-sa in vizorul public pt ca nu stiu unde au gasit vrajitoarea din primul videoclip

 • Pingback: Video: Tot ce trebuie sa stii despre noul iOS 4.3()

 • Tigris Regalis

  Sunt într-adevăr efectele de pe Mac (Photo Booth, dar și iChat), cu mențiunea că “normal” nu este un efect, ci tocmai lipsa vreunor efecte.

 • Tigris Regalis

  @Adrian: Nu te supăra că-ți spun, dar dacă nu te pui mai bine la punct cu ortografia și firul logic al expunerii, vei avea ceva probleme la Bac!

  În altă ordine de idei, nu te onorează modul în care te referi la o doamnă, puțin mai mult respect și ceva politețe ar fi mai potrivite pentru cel care a primit o educație în familie.