Chronic Dev Team are o solutie de untethered jailbreak, la fel si comex

Aseara intre MuscleNerd si Chronic Dev Team au existat cateva discutii pe marginea noii solutii de untethered jailbreak pentru iOS 4.3. Musclenerd sustine ca, Chronic Dev Team nu are un asemenea exploit insa cauta cearta pentru a ajunge in centrul atentiei desi promit lucruri pe care nu le pot indeplini. chpwn, intr-un raspuns dat lui MuscleNerd, releva faptul ca echipa “cronica” are un exploit pentru iOS 4.2.1 si intentioneaza sa il lanseze indiferent de ceea ce va face Dev Team in viitor.

BENM.AT: Frash is a great Tweak for Safari, do you plan to develop on a new version to also make it compatible with the new iOS 4.2.x?

Comex: I’m not working on frash right now– might do it after this jailbreak is ready.

comex pe de alta parte are si el o solutie de untethered jailbreak la care lucreaza si intentioneaza sa o lanseze, insa nu se stie exact cand deoarece iOS 4.3 beta 1 tocmai a fost lansat si pana acum niciodata nu a fost lansata o solutie de jailbreak cat un firmware beta era disponibil pentru developeri de la Apple.

8 COMENTARII

  1. Asta e ca o scuza si un delay pentru incompetenta lor de a face jb bun :))..! A apărut iOS 4.3 si nu putem scoate ceva ce nu avem k deh :)))!

  2. Oare chiar e atat de greu sa recunosti ca cei de la Apple nu au mai lasat portite? Multumim pentru unlockurile de pana acum dar cred ca e mai simplu sa recunosti cand o problema te depaseste…