Publicatia The Daily amanata de News Corp?

Aseara v-am prezentat prima imagine cu publicatia The Daily, imagine extrasa de pe site-ul publicatiei, imagine care ar fi trebuit sa fie publicata pe 19 ianuarie cand era anuntata lansarea oficiala la San Francisco. In cursul acestei seri au aparut informatii care indica faptul ca The Daily nu va mai fi lansata pe 19 ianuarie asa cum se stabilise initial ci abia peste cateva saptamani deoarece Apple nu si-a pus la punct sistemul de abonari prin iTunes. Informatia pare sa fi fost confirmata de catre echipa de PR a News Corp. insa nu si de catre Apple, totusi e posibil ca lansarea iOS 4.3 beta 1 sa fie un motiv al acestei amanari.

Apple and News Corp. have made a joint decision to push back next week’s planned launch, according to sources familiar with the companies’ plans. The delay is supposed to give Apple time to tweak its new subscription service for publications sold through its iTunes platform.

A PR rep from News Corp., which also owns this Web site, confirmed the delay, but wouldn’t comment further. Apple declined to comment.

2 COMENTARII

  1. Azi e superoferta orange: -24% la orice telefon achizitionat impreuna cu un abonament. Din ce am vazut pe site oferta e valabila si pentru iphone. Mi se pare o reducere destul de mare. Scuze pentru offtopic, dar nu am stiut unde sa postez. Zaone poate faci si un articol din asta, ca sa afle cat mai multi