Video: HackCenter – primul hack pentru Game Center permite modificarea scorurilor la jocuri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CBvfa4JX3Tw[/youtube]

HackCenter este primul hack dezvoltat pentru aplicatia Game Center din iOS. Acest hack este destul de simplu de utilizat si permite trimiterea oricarui scor pentru jocurile instalate in terminalele voastre. In clipul video avem dat un exemplu in care dezvoltatorul trimite la Game Center un anumit scor pentru jocul Fruit Ninja desi in realitate el nu facuse acel scor in timpul jocului. Acest tweak va permite modificarea in voie a scorurilor din Game Center si intreg sistemul de ranguri si scoruri al Game Center va deveni inutil de indata ce aceasta aplicatie apare in Cydia.

Parerea mea este ca acest tweak nu ar fi trebuit dezvoltat si nu ar fi trebuit sa apara in Cydia deoarece Game Center era o aplicatie in care gamerii isi puteau “masura” fortele fara a folosi cheat-uri. De indata ce tweak-ul va fi disponibil in Cydia Game Center devine inutil.

UPDATE: Developerul tweak-ului a anuntat ca nu il va mai publica in Cydia datorita feedback-ului negativ primit de la cei care au vazut clipul video.

[blackbirdpie url=”Of, o sa vad ce`i pot face.”]