Prima Pagina aplicatii Video: Camera+ si stabilizatorul de imagine pentru poze

Video: Camera+ si stabilizatorul de imagine pentru poze

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d0PTrFmCJOA[/youtube]

Camera+ este o aplicatie pentru iDevices disponibila de ceva vreme in AppStore, insa in acest clip video avem demonstrata o functie foarte foarte utila pentru toti cei care fac poze cu un iPhone. Nici un terminal iPhone nu are butoane fizice cu ajutorul carora pate fi actionata camera, deci pentru a face o poza trebuie sa apasam butonul de pe ecran iar asta duce in general la miscarea telefonului si la poze neclare. Camera+ rezolva aceasta problema deoarece are un stabilizator de imagine care face poza in momentul in care telefonul are cea mai mare stabilitate, evitand astfel inregistrarea unor poze neclare.

Multe dintre smartphone-urilor disponibile pe piata au stabilizatoare de imagine pentru camera, iPhone-ul inca nu are asa ceva dar poate se gandeste Apple ca ar fi bine sa il implementeze si il vom vedea in iPhone 5. Sunt sigur ca mai exista si multe alte aplicatii cu functionalitate similara, insa mi s-a parut destul de elocvent acest clip video pentru a demonstra functionalitatea.

Pretul initial:
Numele:
Camera+​

1.59

Developer: Inventive, Inc.
Categoria: Photography


Descriere: improves on almost every aspect of the built-in camera app
Charlie Sorrel, Wired

the new version of Camera+ has a feature thats just too cool not to mention
Dave Freeman, MobileCrunch

tap tap tap defin…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.4 Mb


 • B06DAN

  Da ce sa zic,Sunt de vreun an si ceva aparute prin appstore aplicatii care au stabilizator pt camera, si faza cu miscatul telefonului cand apesi pt a face poza… Poit face poze cu apasatul pe tasta volume

 • Pe un terminal care nu are jailbreak? Nu. Sunt intr-devar de mult in AppStore aplicatiile pentru asta, insa nu toata lumea stie de ele.

 • Odin

  Camera + e singura aplicaţie pe care o folosesc tocmai din motivele prezentate mai sus plus posibilitatea de a regla luminozitate şi focus.

 • B06DAN

  Da dar pt asta tre sa ai de la 4.0 in sus la soft. De asta doresc si eu sa pun de la 4.0 in sus

 • B06DAN

  Ma refer la reglarea luminozitatii si a focusului

 • Valentin Brinzei

  Intradevar e o aplicatie foarte buna. O folosesc de cateva saptamani si sunt foarte multumit. Ce as mai adauga este ca se misca mult mai repede decat cea default (nu mai apare diafragma la lansare). Partea de editare este ok. Voi vedea cu IOS5 cum va fi (tinand cont de posibilitatea folosirii butoanelor de volum). Ar fi perfecta daca ar avea integrata partea de video.