Trei noi modele ale tabletei iPad listate de Best Buy

Best Buy este unul dintre cei mai mari retaileri din SUA si un colaborator apropiat al companiei Apple. Best Buy vinde terminale iPhone si tablete iPad de multa vreme insa acum au fost descoperite cateva imagini interesante in baza de date continand produsele ce urmeaza sa fie lansate in oferta magazinului. 3 noi modele ale tabletei iPad au aparut in baza de date a Best Buy, toate catalogate ca fiind produse nelansate inca. 2 dintre ele au pretul de 599$ in timp ce al treilea model are pretul de 699$. Deocamdata nimeni nu stie ce reprezinta aceste listari insa se presupune ca  ar fi vorba despre iPad 2, iPad CDMA sau iPad + MiFi pentru Verizon.

In momentul de fata doar 2 modele ale iPad costa 599$/699$, modelele Wi-Fi only de 32/64 GB. Sa aiba oare Apple intentia de a retrage de pe piata modelul de 16GB si sa lanseze un model de 128GB anul acesta? Schimbarea ar fi binevenita si cu siguranta ar multumit foarte multi clienti care asteptau asa ceva inca de la lansarea tabletei de anul trecut.

Voi ce parere aveti?

5 COMENTARII

  1. Cred că sunt doar placeholder-e bazate pe estimări, fără altă relevanță și fără “insider info”, și alți retaileri, de ex. Amazon, fac astfel de estimări și pun câteodată placeholder.

    Pentru noul iPad cu rezoluție mare, modelul de 16GB n-ar avea sens, conținutul HD n-ar mai lăsa loc pentru altele.

  2. Da, dar asta ar insemna ca Apple sa “iasa din obisnuit” si sa introduca un model cu 128 GB care va avea un pret foarte mare daca ne gandim ca iPad 3G 64GB costa peste 800$.

  3. pai e cam 870 cel de 64 cu wifi si 3g. si intr-adevar ar fi o treaba buna sa faca unul de 128…dar cred ca va merge pe principiul ” aveti ipad-uri de 128gigav? Da! Si cine vi le cumpara?

  4. Probabil că încă nu vor introduce modelul cu 128GB, aceste memorii sunt produse în cantități prea mici și la un preț prea mare pentru a se potrivi pe un iPad (deocamdată). Dar poate modelele vor fi: 32GB, 64GB și 64GB + SD slot, astfel încât la modelul cel mai scump să poată fi extinsă astfel capacitatea de stocare.