Video: Versiunea alba a tabletei iPad 2 prezentata de un site din China.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d9tXJ5UqXsg[/youtube]

Un site din China, care distribuie componente pentru iDevice-urile celor de la Apple, sustine ca are informatii in legatura cu viitorul model al tabletei iPad. Clipul de mai sus reprezinta ceea ce considera ei a fi o reclama pentru viitoarea tableta iPad 2, o reclama in care avem practic un iPhone 4 alb supradimensionat si cu o camera frontala repozitionata. Chinezii sustin ca urmatoarea tableta ar avea ecran cu rezolutie d 1920 x 1280, 2 porturi de 30-pini, giroscop si desigur o camera frontala de 0.3 megapixeli pentru apeluri FaceTime.

Sincer sa fiu doar partea cu giroscopu si camera frontala as spune ca este 100% credibila deoarece iPhone 4 si iPod Touch 4G au deja aceste componente implementate. Este posibil ca Apple sa lanseze odata cu iPad 2 si versiunea alba a terminalului iPhone 4, insa ma indoiesc de faptul ca Apple va lansa o tableta iPad in culori diferite deoarece ofera este foarte diversificata si este posibil sa mai adauge un rand de tablete CDMA. Clipul vide arata interesant insa nu este reprezinta decat imaginatia putin prea bogata a unor chinezi care considera ca design-ul terminalului iPhone 4 ar putea inlocui cu succes pe cel al unei tablete.

5 COMENTARII

  1. zaone dar te-ai gandit ca daca vor sa modifice rezolutia la iPad ar fi trebuit sa ceara la developeri sa modifice aplicatiile? Asa cum au facut inainte de prima versiune iPad.