Prima Pagina aplicatii geohot se orienteaza spre platforma Windows Phone 7

geohot se orienteaza spre platforma Windows Phone 7

Acum cateva zile a aparut pe internet o stire care indica faptul ca Windows Phone 7 a fost jailbroken. Platforma a fost lansata abia acum cateva luni, insa iata ca exista interes din partea comunitatii pentru a “elibera” aceasta platforma de sub controlul Microsoft. Compania din Redmond a avut o atitudine foarte pacifista fata de noul jailbreak iar asta l-a determinat pe geohot sa isi achizitioneze un terminal Windows Phone 7. Avand in vedere recentele sale probleme cu Sony, poate ca geohot doreste sa incerce o noua provocare intr-un domeniu in care nu ar putea fi atacat daca face programe de jailbreak si decodare. Iata ce a publicat pe site-ul sau :

perhaps a more appropriate way to deal with jailbreakers
I’m going out to buy a Windows 7 phone

Ca raspuns la declaratia lui geohot, unul dintre directorii proiectului Windows Phone 7 l-a invitat pe geohot sa ii trimita un e-mail pentru a primi un terminal gratuit de la compania din Redmond. Aceasta ar putea fi o strategie pentru atragerea atentiei asupra platformei deoarece “deschiderea” acesteia pentru instalarea oricarui gen de aplicatii ar convinge lumea sa cumpere terminalele. geohot ar putea atrage foarte multe persoane catre aceasta noua platforma daca ar produce programe de jailbreak si decodare. Din pacate fanii Apple nu au de ce sa mai spere la vreo solutie de jailbreak sau decodare pentru iDevice-uri in viitorul apropiat.

 • Eu

  mda

 • Catalinc7

  Fara jb cydia nu isi mai are rostul. Sa scoata ei ceva

 • adrian

  Din acest motiv nu voi trece la i4 sau 5 pe viitor.Cred ca o sa aiba mult de pierdut Apple.Pacat de produsele lor sunt putini care se ridica la acest nivel

 • Mostwnted

  Yo cred ca astia de fac jailbreak sunt pe mana cu companiile producatoare de telefoane/soft-uri de telefoane pentru ca de ex Apple fara jailbreak si unlock nu ar mai avea asa succes…parerea mea

 • com

  Din totalul iDevice-urilor din lume, doar aprox 10% au jailbreak. Eu cred ca Apple s-ar descurca destul de bine si fara noi:))

 • bodoo69

  daca dezvoltatorii de homeberew ar scoate aplicatii “signed” cum bine stiti PS3 OS a fost spart la cel mai inalt nivel… nu ar mai fi nevoie de cydia si JB.

 • crixalis

  Daca stau bine sa ma gandesc am facut JB si cydia doar pentru unlock, din cydia nu am instalat altceva, doar ultrasn0w, de curand am renuntat si la sbsettings. Deci practic pentru mine, JB e facut doar pentru unlock. Daca ar fi mai ieftina deblocarea soft, sa zicem pana intr-un milion as face asta si as renunta complet la JB.
  Eu am un 3gs luat SH, daca il deblochez soft dau bani cat am dat pe telefon.

 • Mostwnted

  Inseamna ca iti permiti sa cumperi aplicatii sau nu folosesti aplicatii din Appstore 🙂