Prima Pagina aplicatii Security Cam transforma un iPhone intr-o camera de supraveghere video pentru casa...

Security Cam transforma un iPhone intr-o camera de supraveghere video pentru casa ta

Security Cam este o aplicatie foarte interesanta din AppStore care permite transformarea oricarui iPhone intr-o camera de supraveghere. Aplicatia se foloseste de camera incorporata in iPhone pentru a inregistra imagini, face poze, inregistra sunete/etc, totul folosind un simplu iDevice. iPhone-ul poate fi pozitionat oriunde in casa voastra iar daca lasati Security Cam deschisa el va inregistra aproape tot ce se intampla in camera unde este lasat. Aplicatia este dotata cu un senzor de miscare dar si cu un senzor care se declanseaza cand terminalul detecteaza sunete in camera. Odata declansat, terminalul va incepe sa inregistreze tot ce se intampla in fata sa.

Aplicatia permite utilizatorilor sa seteze terminalul sa faca poze la anumite intervale de timp pentru a verifica daca cineva a trecut prin camera respectiva. Aplicatia are o functie denumtia Stealth Mode care permite inregistrarea clipurilor video cu ecranul inchis, adica pe ecranul terminalului nu va fi afisata nici o imagine insa el va continua sa inregistreze tot cese intampla in jurul sau.

Aplicatia este foarte interesanta si foarte utila pentru cei care au un iPhone la dispozitie si doresc sa stiu ce se intampla prin casa cand ei lipsesc.

Pretul initial:
Numele:
Security Cam

0.79

Developer: Maplewoods Associ…
Categoria: Photography


Descriere: SECURITY CAM 2.5 IS LIVE! JUST 99c FOR 1 WEEK ONLY!

*** NEW! Now with Video recording, customizable motion detection, Stealth Mode and iPhone 4 front-camera option! ***

As seen on CNET.com, Lifehacker, T…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb


 • Share it please pentru cei interesati!

 • Mostwnted

  Ce rost are sa folosesti o camera de supraveghere asa scumpa? 🙂

 • da iti fura camera de 40 gloante :))

 • Mostwnted

  Aplicatia e ok sa zicem dar ideea mi se pare cam proasta…

 • Iti supraveghezi prietena cand pleci de acasa, colegii de camera, eu stiu ? :))

 • Marean

  asta inseamna sa lasi iphone-ul acasa iar sa iesi fara el nu e cool

 • daniel

  Este destul de buna aplicatia este chiar utila.Ce stiu unii.Chiar imi place.

 • Mostwnted

  Pai da inseamna sa lasi iphoneul…sau sa ai 2 deci nu e chiar ieftin…pana la urma e o idee buna

 • Ideea e buna dar e aplicata prost.Era ideal daca trimitea live prin wifi unui server ftp la care te puteai conecta din orice locatie si sa vizualizezi in timp real ce se intampla in casa sau inregistrari.De asemenea era interesant daca ce inregistra trimitea intr-un folder gen dropbox si astfel erai la curent oricand cu ce-i pe acasa.
  In stadiul asta aplicatia e almost useless,trebuie lasat telefonul acasa,daca e de 8gb se termina memoria,presupunand ca are loc un furt/incendiu/o tragedie ce faci suni la 112 dupa ce ai ajuns acasa si ai vizionat caseta?

 • ionutz51

  Lucian are perfecta dreptate.

 • setu

  mai e si alta aplicatie care filmeaza cu ecranul inchis ? eu numai pentru asta as lua-o…

 • Baiasu

  Mai interesant era daca, iphone-ul avea o conexiune wifi stabila si puteai sa supraveghezi de la distanta ce se intampla printr-un server:)
  *Scuze ca am reprodus ce se vorbise anterior. Nu am obs:)

 • Este adevarat, insa este aiurea, in conditiile in care nu cred ca ar renunta cineva la telefon pentru a-l transforma in camera de supraveghere. Cel mai bine este sa optezi tot pentru camere clasice de supraveghere.