Security Cam transforma un iPhone intr-o camera de supraveghere video pentru casa ta

Security Cam este o aplicatie foarte interesanta din AppStore care permite transformarea oricarui iPhone intr-o camera de supraveghere. Aplicatia se foloseste de camera incorporata in iPhone pentru a inregistra imagini, face poze, inregistra sunete/etc, totul folosind un simplu iDevice. iPhone-ul poate fi pozitionat oriunde in casa voastra iar daca lasati Security Cam deschisa el va inregistra aproape tot ce se intampla in camera unde este lasat. Aplicatia este dotata cu un senzor de miscare dar si cu un senzor care se declanseaza cand terminalul detecteaza sunete in camera. Odata declansat, terminalul va incepe sa inregistreze tot ce se intampla in fata sa.

Aplicatia permite utilizatorilor sa seteze terminalul sa faca poze la anumite intervale de timp pentru a verifica daca cineva a trecut prin camera respectiva. Aplicatia are o functie denumtia Stealth Mode care permite inregistrarea clipurilor video cu ecranul inchis, adica pe ecranul terminalului nu va fi afisata nici o imagine insa el va continua sa inregistreze tot cese intampla in jurul sau.

Aplicatia este foarte interesanta si foarte utila pentru cei care au un iPhone la dispozitie si doresc sa stiu ce se intampla prin casa cand ei lipsesc.

Pretul initial:
Numele:
Security Cam

0.79





Developer: Maplewoods Associ…
Categoria: Photography


Descriere: SECURITY CAM 2.5 IS LIVE! JUST 99c FOR 1 WEEK ONLY!

*** NEW! Now with Video recording, customizable motion detection, Stealth Mode and iPhone 4 front-camera option! ***

As seen on CNET.com, Lifehacker, T…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb