iPad 2 ar putea avea aceleasi camere precum iPod Touch 4G

Imaginea de mai sus a fost descoperita in SDK-ul iOS 4.3 beta 2 si indica faptul ca tableta iPad 2 ar putea avea o camera de 1 megapixel. iPhone 4 are o camera de 5 megapixeli, iPod Touch 4G are o camera de 0.7 megapixeli iar iPad ar putea avea una de 1 megapixel sau poate exact acceasi camera precum iPod Touch 4G. iPod Touch 4G este capabil sa filmeze in format
720p folosind camera din spatele dispozitivului, insa clipurile video nu sunt nici pe departe la fel de bune din punct de vedere calitativ precum cele facute cu iPhone 4. Camera frontala are 0.3 megapixeli la ambele dispozitive si e normal sa fie o camera nu foarte performanta avand in vedere ca e folosita pentru apeluri video/video chat.

Tableta iPad 2 este denumita K94 in interiorul Apple iar informatiile de mai sus au fost gasite intr-un folder din iOS 4.3 denumit K94, deci au cel mai probabil legatura cu iPad 2. Ieri v-am prezentat un articol in care scriam despre existenta unor iconite pentru FaceTime, Camera si Photo Booth pentru tableta iPad 2 si iata ca noile informatii confirma o parte din ce am spus ieri. Toti stim ca iPad 2 va avea camere, nu stim inca sigur ce fel de camere vor fi, insa e destul de logic, ca Apple sa implementeze aceleasi camere precum la iPod Touch pentru ca nu e nevoie de o camera de 5 megapixeli pentru tableta iPad.