Video: The Toshiba Tablet ia in ras Apple si iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iQtfnW607M0[/youtube]

Toshiba va lansa in aceasta primavara o noua tableta denumita The Toshiba Tablet si compania s-a gandit ca cea mai buna metoda de promovare ar fi lansarea unui site prin care sa scoata in evidenta neajunsurile tabletei iPad. Noua tableta de la Toshiba va avea avea un ecran de 10.1 inch, va rula Android OS,  avea flash si va da utilizatorilor posibilitatea de a naviga „liberi” pe internet. Toshiba a facut site-ul in flash iar la accesarea acestuia de pe un iDevice veti fi „primiti” cu  mesajul din imaginea de mai jos.

Tableta arata destul de ok din punct de vedere al design-ului si are niste specificatii tehnice mult mai bune decat ale tabletei iPad, insa nu stim daca sunt mai bune decat ale tabletei iPad 2. Haideti sa vedem ce va aduce The Toshiba tablet :

  • Android Honeycomb – special facut pentru tablete;
  • ecran capacitiv de 10.1 inch cu rezolutie de 1280×800(720p dupa ei), aspect ratio 16:10;
  • platforma Nvidia Tegra 2, adica procesor de 1Ghz si probabil 512MB Ram;
  • camera frontala de 2 megapixeli si camera normala de 5 megapixeli;
  • porturi : HDMI, USB, SD;
  • stereo speakers;
  • baterie ce poate fi schimbata.

Motorola a atins toate punctele sensibile ale Apple, inclusiv problema cu suruburile pentalobulare care impiedica utilizatorii sa desfaca Mac-urile si iDevice-urile pentru a le repara. Sincer sa fiu imi place foarte mult reclama si imi place ca unele companii au curajul de a „se lua” de Apple pentru politicile sale!

Articolul precedentNoua versiune a TinyUmbrella disponibila, salveaza SHSH pentru iOS 4.3 beta 2
Articolul următorMotorola XOOM ar putea costa 800$
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.