Video: Theme It – primul magazin virtual cu teme pentru iDevices

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNZph_jmf0o[/youtube]

Theme It este un magazin virtual care se va ocupa cu, comercializarea temelor pentru iDevices. Stiti deja ca in Cydia exista nenumarate teme disponibile pentru iPhone/iPad si iPod Touch, asa ca va intrebati probabil ce rost are acest magazin separat de Cydia. Fondatorii proiectului sustin ca in acest magazin veti gasi cele mai bune teme facute vreodata pentru iDevices, teme de o calitate superioara celor din Cydia sau de prin alte locuri. Magazinul va functiona pe baza unei aplicatii care va ofera acces la toate temele disponibile in baza de date, informatii despre ele, informatii despre compatibilitatea cu iDevice-ul vostru, etc.

In mare Theme It va face cam acelasi lucru precum Cydia, doar ca probabil va oferi teme de o calitate mult mai buna. Daca tot ce spun ei acum este adevarat vom afla abia peste 1 zi cand magazinul va fi deschis oficial. Temele din Theme It nu va functiona inca pe iPad si nu va oferi teme pentru iPad deocamdata.

A carefully designed platform (application and website) allowing focus on high-quality themes and also the artists behind the themes in a way that wasn’t possible before… it’s the Theme Store you’ve been dreaming of using.
With some of the best theme creators already on-board we can guarantee you’ll have access to amazing and exclusive content in an environment that’s sure to meet everyone’s needs. Focusing on high-quality, complete themes, the goal of Theme it isn’t to have a million themes in the gallery… but the best ones available.

Articolul precedentDespre jailbreak si unlock
Articolul următorNoua versiune a TinyUmbrella disponibila, salveaza SHSH pentru iOS 4.3 beta 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.