Despre jailbreak si unlock

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C5qNray7FHU[/youtube]

Aseara Chronic Dev Team a publicat clipul video de mai sus care ar trebui sa fie o demonstratie a solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1. MuscleNerd a confirmat ca acest clip video este 100% real deci acum nu ne mai ramane decat sa asteptam lansarea solutiei. Pod 2G de la Chronic Dev Team a lasat sa se inteleaga ca aceasta solutie de untethered jailbreak a fost dezvoltata in doar o saptamana, desi echipa sustinea inca de la inceputul anului ca lucreaza la asa ceva. Solutia va fi compatibila cu toate iDevice-urile deci ar trebui sa puteti face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 fara sa aveti SHSH salvat in Cydia sau orice alte lucruri de genul asta. Cand va fi lansata? In curand…

Tot aseara, probabil ca raspuns la acest clip video, veence(un apropiat al celor care fac solutii de jailbreak) a publicat ceea ce sutine el a fi un interviu cu geohot. Nimeni nu poate confirma veridicitatea informatiilor prezentate in el si exista o probabilitate destul de mare ca el sa fie fals, insa consider ca aveti tot dreptul sa aflai despre respectivele informatii dar si despre faptul ca ele ar putea fi false. Acolo se vorbea despre o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.3 beta 1 si o solutie de unlock pentru toate modelele de iPhone. geohot ar putea avea asa ceva la indemana insa ma indoiesc de faptul ca ar fi vorbit in mod deschis despre ele.

So, asta s-a intamplat aseara, daca nu ati citit inca.

18 COMENTARII

  1. mascarici si pacalici.De o saptamana o au sau tot lucreaza la ea? Pai inainte de Craciun despre ce vorbeau ?
    Cred ca solutia asta le-a iesit din norcoc ca nu mai astept de la ei ceva competent si parca nici acum nu-i mai cred si nu cred ca o sa o mai fac vreodata la cat au tot ametit-o.

  2. beta 2 pt ios 4.3 este teoretic ultima versiune beta inaintea 4.3 final ? daca este asa de la aparitia 4.3 beta 2 ar trebuii sa fie 1 luna pana la lansarea finala a ios 4.3 ? e corect ce zic?

  3. intr-un fel nu e penibil sa lasi atata lume cu sperante atata timp… si intr-un final sa afli ca ei au lucrat 1 saptamana la solutie si nu o laseaza decat dupa ios 4.3…. hmm

  4. in principiu si ei ocolesc subiectul referitor la data lansarii, fiindca sunt multi care le cer sa tina solutia pana dupa ios 4.3 pt ca apple sa nu mai poata schimba nimic… din cate am vazut si musculosu le-a cerut asta indirect … cel putin pe twitter.

  5. O solutie este deja…eu cel putin am activat un iPhone 4 firm 4.2.1 BB 03.10.01 fara jailbreak sau Cydia instalat, accepta orice cartela si nu trebuie facut jb de fiecare cand ramai fara baterie sau inchizi telefonul. Mai am un iPhone tot 4.2.1 03.10.01 o sa incerc sa`i fac upgrade la 4.3 si sa`i fac aceeasi chestie sa vad “daca” merge.

  6. @bibicu… nu intaleg ce vrei sa spui… ai 1 iph 4 neverlock?!… si nu-ti dai seama… problema apare in momentul cand faci jb… nu cand il activezi si iti recunoaste orice cartela .