Mailsent – iti spune daca e-mailul tau a fost expediat cu succes

iOS are lipsuri in ceea ce priveste confirmarile pentru mesajele SMS/MMS trimise folosind un iPhone dar si in ceea ce priveste trimiterea mailurilor. Daca pentru SMS/MMS-uri exista metode de a activa notificarile pentru mesajele trimise, iata ca acum avem o metoda foarte simpla de a afla daca un e-mail a ajuns la destinatar. Mailsent este un tweak din Cydia care odata instalat atentioneaza utilizatorul daca e-mailul trimis a ajuns fara probleme la destinatar. Tweak-ul nu are nici o iconita, nu apare in meniul de setari, pur si simplu functioneaza si va spune daca mesajul a fost expediat cu succes.

iPad only. Update coming soon. This tweak will show you a notification if your mail was sent successfully. Check out more of w00ty-Lab apps at website link below. There are no screenshots for this item. There are no options to configure.

Din pacate tweak-ul functioneaza deocamdata doar pe tableta iPad, insa in curand va fi disponibil pentru toate iDevice-urile. Mailsent este disponibil gratuit in Cydia.