GeoRing – Adauga un ringtone pentru fiecare apel primit si afiseaza locatia sa pe harta

4

GeoRing este o aplicatie foarte interesanta din AppStore care ne permite sa adaugam ringtone-uri pentru fiecare dintre contactele noastre dar ne afiseaza totodata locatia pe harta pentru fiecare apel primit. GeoRing permite setarea unui playlist cu melodii din libraria telefonului vostru si permite rularea unui anumit ringtone atunci cand suna telefonul. Aplicatia ne permite sa selecta orice melodie din libraria iPod drept ton de apel si ne da voie sa activam o setare care alege in mod aleatoriu ringtone-ul care canta atunci cand suna telefonul. Toate aceste modificari se fac direct din iDevice-ul nostru deci nu va  fi nevoie sa il sincronizam cu iTunes pentru a le aplica.

GeoRing ne afiseaza pe harta locatia unde am primit apelurile din lista aplicatiei Phone. GeoRing va salva pe harta locatia noastra atunci cand acceptam un apel si impreuna cu locatia va salva toate datele despre respectivul apel. In ceea ce priveste tonurile de apel GeoRing ne permite sa stabilim punctul din care incepe sa cante respectivul ton de apel si punct in care redarea se opreste, deci practic ati putea selecta o bucata de 30 de secunde dintr-o melodie de 3 minute drept ton de apel.

Georing costa 0.79€ si este disponibila in AppStore.

Pretul initial:
Numele:
GeoRing – Tag your calls with Music & Location

0.79

Developer: Johnny Ixe
Categoria: Music


Descriere: Tag your incoming calls with music and location. Play a song from your iTunes library whenever your iPhone rings. Plus, geotag your incoming calls and view them on a map.

Change your ringtone to any song…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.3 Mb