Video: Sony Xperia Play(PlayStation Phone) review

[viddler id=9a7f4fb8&w=580&h=370]

Cei de la Engadget au reusit sa obtina un terminal Sony Xperia Play aka PlayStation Phone pentru un review si daca doriti sa vedeti cum arata un competitor pentru iPhone 4 si iPod Touch 4G atunci va recomand sa citit review-ul. Prea multe despre componentele interne nu se stiu, dar Engadget sustine ca dispozitivul are o camera de 5 megapixeli care face poze destul de ok, un ecran LCD de 4 inch cu rezolutie de 840 x 480, ar avea un chipset Qualcomm MSM8655 cu procesor de 1Ghz si 512 MB RAM plus o camera de 5 megapixeli capabila sa filmeze HD.

Terminalul va rula Android 2.3 pentru inceput, insa cel mai important aspect e legat de gamepad. Sincer sa fiu conceptul este bun si va prinde la gameri insa Sony trebuie sa produca niste jocuri compatibile altfel jucatorii vor avea aceeasi experienta precum cea din clipul de mai jos. Sony Xperia Play ar putea fi un terminal grozav pentru gaming insa deocamdata putine jocuri sunt compatibile cu gamepad-ul dispozitivului si cu touchpad-ul inclus. Restul informatiilor le gasiti pe Engadget.

Personal nu cred ca acest dispozitiv prezinta vreo amenintate pentru iPhone 4 si iPod Touch 4G din nici un punct de vedere.

[viddler id=de96def4&w=580&h=370]

8 COMENTARII

  1. Daca ar porta toate jocurile de psp pe acest telefon credeti-ma ca era psp va apune, si va incepe o noua era. Presupun ca se gandesc cei de la sony cum sa porteze jocurile de psp. Oricum ca si configuratie hardware este mult peste psp.

  2. parerea mea este ca acest telefon este un o combinatie dintre doua rateuri (x-peria si psp go). m-a incanta foarte mult acest concept si am asteptat cu nerbadare acest telefon, insa cand am vrut sa il cumpar mi-am dat seama ce rebut am in mana. chiar m-a intristat. sincer nu recomand acest telefon. in momentul de fata am “scapat” de 3gs-ul meu iubit si astept cuminte urmatoarea generatie de PS phone, care sper ca va fi mult mai cizelata decat acest rateu.