Ce ai dori sa vezi in iPad 2?

Atatea zvonuri au aparut in ultima luna despre iPad 2 incat nici nu mai stim ce sa credem despre viitoarea tableta a celor de la Apple. Cele mai “solide” dintre ele indica faptul ca viitorul model al tabeletei va avea 2 camere si un procesor/ram mai puternice. In afara de aceste 2 lucruri nimic nu e sigur si pe de o parte poate e mai bine sa fie asa pentru ca Apple va avea cu ce sa ne surprinza cand va tine conferinta pentru prezentarea tabletei iPad.

Eu unul as vrea sa vad in iPad 2 hardware la fel de puternic precum au tabletele Android ce urmeaza sa apara si aici ma refer la procesor dual core, cel putin 512MB RAM(desi iPhone 4 cam “tuseste” la multitasking) si un chip grafic potent. Nu as vrea un ecran retina pe iPad 2 deoarece nu cred ca e nevoie de asa ceva, dar as vrea sa vad un ecran care consuma ceva mai putina energie si o baterie mai mare, stiu ca 10 ore reprezinta o autonomie grozava, dar cand ai si 3G activat autonomia scade foarte mult. As vrea sa vad cateva modificari in iOS, cateva animatii noi, poate niste modificari la aspectul meniurilor, ceva care sa fie placut ochiului. As vrea sa pot rula filme in format 720p/1080p fara probleme si sa pot vedea tot web-ul, dar stim cu totii ca Apple nu ne va permite acest lucru. As vrea un port mini-USB si un port HDMI, nu ma intereseaza unul pentru sloturi SD pentru ca nu mi-e de folos.

Voi ce ati dori sa vedeti nou in iPad 2?

7 COMENTARII

  1. sub 10 ore nu am avut autonomie niciodata…am 3g mereu activat, sau wireless, depinde ce prinde intai…din experientza mea de 4 luni un singur lucru este enervant si nu o sa se schimbe: dependentza, de multe ori, de un PC si iTunes implicit ca sa transferi un film, un mp3, etc…dar e valabil pentru toate ideviceurile…asa ca nu cred ca ipad2 imi va imbunatati experienta cu nimic, indiferent de ce ii “pun” pe el domnii de la Apple…un SD card slot ar fi salutar, dar n-ai sa vezi :)…la ora actuala folosesc un server si ftp on the go sa mai dreg busuiocul, dar e chinuiala…

  2. Eu nu as vrea HDMI e mai comod prin airplay… plus k hdmi ar strica aspectu o mie de mufe e urat…. usb pe care il are deja prin adaptor imi este de ajuns… dar dak extinde putin softul… adik sa poti controla itunes aproximativ la fel k pe mac, sapoti downloada fisiere din safari, sa poti sincroniza iphone cu ipad sa nu fie nevoie sa il sincronizezi la laptop,pc sau mac. cred k ar fi destul de ok. si nush dak ar suporta si aplicatiile de pe mac. ma refer la cele din iLife, iwork e deja, si nush cam asta cred k ar fi tot si ar fi super ok, e mai comoda decat un laptop si sincer as inlocui laptopul cu o astfel de tableta, dar pana o sa apara asa ceva mai am de visat, ca nu cred k o sa faca apple un pas chiar asa mare, ei de obicei aduaga chestii asa minore, una cate una an de an. nu fac salturi prea mari.