Prima Pagina aplicatii Video: VoiceActivator – deschide orice din iPhone folosind comenzi vocale

Video: VoiceActivator – deschide orice din iPhone folosind comenzi vocale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RrVgvTgyUs8[/youtube]

Pentru Android exista o aplicatie speciala care permite deschiderea aplicatiilor, paginilor web, cautarea unor locatiie pe harta/etc folosind comenzi vocale. Pentru iPhone nu exista asa ceva pana acum insa VoiceActivator va rezolva aceasta problema. Aplicatia este facuta de chpwn si dupa cum puteti vedea din clipul video de mai sus, ne va permite sa deschidem aplicatii, pagini web sau sa facem orice alte actiuni folosind simple comenzi vocale. Aplicatia va functiona cu comenzi in limba engleza deci trebuie sa le pronuntat cat se poate de clar pentru ca telefonul sa primeasca, comanda si eu unul abia astept sa vad aplicatia.

VoiceActivator va fi disponibila in Cydia saptamana viitoare.

 • Share it please, asta chiar e interesant!

 • Tigris Regalis

  Asta cu comenzile vocale pare o himeră la fel de mare precum softul de traduceri: n-am întâlnit vreunul într-adevăr utilizabil. Să vedem ce efecte comice va produce aplicația asta când utilizatorul cere una și telefonul face alta!

 • crixalis

  E foarte util cand esti in masina si conduci, eu folosesc mereu comanda vocala pentru sunat.
  Abea astept versiunea asta sa-mi pornesc aplicatiile importante ca Mail, iGO doar din voce fara sa iau ochii de la drum sa nimeresc pe display iconita.

 • @Tigris Regalis: Vom vedea, e adevarat ca pana acum nu a existat ceva calumea pentru romani, pentru vorbitorii de limba engleza e extraordinara treaba.

 • Pingback: VoiceActivator nu fa functiona cu limba romana()