Video: VoiceActivator – deschide orice din iPhone folosind comenzi vocale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RrVgvTgyUs8[/youtube]

Pentru Android exista o aplicatie speciala care permite deschiderea aplicatiilor, paginilor web, cautarea unor locatiie pe harta/etc folosind comenzi vocale. Pentru iPhone nu exista asa ceva pana acum insa VoiceActivator va rezolva aceasta problema. Aplicatia este facuta de chpwn si dupa cum puteti vedea din clipul video de mai sus, ne va permite sa deschidem aplicatii, pagini web sau sa facem orice alte actiuni folosind simple comenzi vocale. Aplicatia va functiona cu comenzi in limba engleza deci trebuie sa le pronuntat cat se poate de clar pentru ca telefonul sa primeasca, comanda si eu unul abia astept sa vad aplicatia.

VoiceActivator va fi disponibila in Cydia saptamana viitoare.

5 COMENTARII

  1. Asta cu comenzile vocale pare o himeră la fel de mare precum softul de traduceri: n-am întâlnit vreunul într-adevăr utilizabil. Să vedem ce efecte comice va produce aplicația asta când utilizatorul cere una și telefonul face alta!

  2. E foarte util cand esti in masina si conduci, eu folosesc mereu comanda vocala pentru sunat.
    Abea astept versiunea asta sa-mi pornesc aplicatiile importante ca Mail, iGO doar din voce fara sa iau ochii de la drum sa nimeresc pe display iconita.

  3. […] VoiceActivator este un tweak ce va permite utilizatorilor de iDevices sa actioneze propriile terminale folosind simple comenzi vocale. Tweak-ul este facut de chpwn si astazi developerul a oferit cateva informatii noi cu privire la modul in care va functiona noul sau tweak. VoiceControl este baza pe care a fost construit VoiceActivator si din pacate limba romana va ramane o necunoscuta pentru acest tweak deoarece chpwn a specificat ca numai limbile suportate de VoiceControl vor fi recunoscute si de VoiceActivator. Si ca tot vorbim de VoiceControl, acest tweak va functiona doar pe dispozitivele care au VoiceControl in iOS, adica minim iPhone 3GS si iPod Touch 3G. […]