CleanStatus si MissedCallOpening – noi tweak-uri pentru iDevices

CleanStatus este un nou tweak disponibil in Cydia al carui principala functionalitate este de a curata status bar-ul dispozitivului vostru de informatiile inutile. In mod normal in status bar aveti informatii despre puterea semnalului, numele operatorului folosit, specificarea tipului de conexiune de date: 3G/Edge/Wi-Fi, ora si procentajul bateriei. Daca adaugati alte tweak-uri din Cydia, veti constata ca acea bara incepe sa se umple cu tot felul de notificari care la un moment dat incep sa devina enervante. CleanStatus rezolva aceasta problema prin scoaterea informatiilor oferite de anumite tweak-uri/aplicatii in status bar, aplicatia avand 17 toggle-uri predefinite care pot fi scoase. CleanStatus este deocamdata disponibil gratuit in Cydia si probabil in viitorul apropiat developerul va adauga mai multe toggle-uri in lista existenta.

MissedCallOpening este un tweak care ne permite sa deschidem aplicatia Phone direct la categoria listei cu apeluri recente. Tweak-ul este special facut pentru a deschide acest tab doar daca exista cel putin un apel nepreluat, in caz contrar aplicatia deschinzandu-se la ultimul tab vizitat de voi inainte de a o inchide. Exista si alte aplicatii care indeplinesc o functionalitate asemanatoare, insa acest tweak trebuie instalat si atat, nu are nevoie de setari, nu apare nicaieri in sistem, pur si simplu functioneaza. MissedCallOpenind este disponibil gratuit in Cydia.

After installation of the tweak MissedCallOpening, the Phone application automatically opens recent tab if you have missed calls.

No Springboard icon for MissedCallOpening, just install it !

Follow me on Twitter below

No new icons are added to your homescreen, There are no options to configure.