SHSH Blob Extractor salveaza SHSH pentru versiunea de iOS din terminalul tau

iH8sn0w a fost cam absent din comunitatea jailbreak-erilor in ultima vreme, insa absenta sa a fost de bun augur deoarece a facut un program extrem extrem de util pentru utilizatorii de iDevices. SHSH Blob Extractor este un program care va permite utilizatorilor de iDevices sa salveze SHSH pentru versiunea de iOS instalata in terminalele proprii. Mai exact, sa presupunem ca ati achizitionat un terminal nou care are iOS 4.0 instalat. Apple nu mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.0 acum deci teoretic voi nu puteti salva SHSH si daca vi se blocheaza terminalul sau daca vreti sa faceti restore va trebui sa faceti restore la iOS 4.2.1. Ei bine, SHSH Blob Extractor va permite sa salvati SHSH pentru 4.0 deoarece dispozitivul functioneaza folosind acele SHSH-uri iar dupa salvare veti putea face restore la iOS 4.0 folosind acel SHSH.

Practic folosind acest program puteti salva SHSH(pentru versiunea de iOS isntalata in terminalul vostru) fara probleme chiar daca Apple nu mai semneaza pentru versiunea pe care o aveti voi. ATENTIE! Daca nu aveti SHSH salvat pentru o versiune veche de iOS pe care nu o aveti in terminal atunci nu puteti face restore la ea si nu puteti salva SHSH pentru ea cu acest nou program.

SHSH Blob extractor va fi disponibil in curand de la iH8sn0w.

Articolul precedentVoiceActivator nu va functiona cu limba romana
Articolul următoriPad 2: Procesor dual-core, ecran anti-reflexie 512MB RAM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.