iOS 4.3 ar putea permite oprirea descarcarii de aplicatii

iOS are o mica problema in ceea ce priveste posibilitatea de a bloca descarcarea unei aplicatii din AppStore. Daca va apucati sa descarcati o aplicatie acest proces poate fi doar intrerupt pentru ca in final aplicatia sa fie descarcata si instalata, insa fara sa o puteti sterge daca nu o instalati. iOS 4.3 vine sa rezolve aceasta problema prin implementarea unei optiuni care ne va permite sa stergem o aplicatie care nu a fost inca descarcata complet. Observati in imaginea de mai sus ca acea aplicatie este in curs de descarcare si o putem sterge normal ca orice alta aplicatie din terminal. Daca o stergeti opriti implicit si procesul de descarcare pe care il puteti relua la o alta data.

Desigur ca va trebui sa asteptam pana cand iOS 4.3 va fi disponibil tuturor pentru a beneficia de aceasta optiune, insa e bine de stiut ca Apple a implementat-o si o vom avea in sfarsit disponibila.

12 COMENTARII

  1. @zaone: bine bine,dar in momentul in care aplicatia a inceput sa se descarce plata a fost deja confirmata , se renunta si la plata odata cu oprirea descarcarii?

  2. Într-adevăr, BobotzZz a sesizat bine consecința implicită, dacă renunțăm la descărcare, ni se dau banii înapoi? Probabil nu vom ști sigur până nu va fi disponibil iOS 4.3 în stadiul GM.

  3. e clar ca ios 4.3 nu va aparea in viitorul prea apropiat acum k sa lansat jegu asta de 4.2.6 pt care sincer nu vad rostul. deci cel putin 1 luna daca nu mai mult pana vedem 4.3 si inca pe atat pana vedem decodare. deci asta ma face sa cred k musclenerd stia ceva de sa aruncat cu declaratii pt lansarea 4.2.5 sau 4.3 kre e ultima. evident 4.3 e ultima si evident k tb sa apara si una intre 4.2.1 si 4.3 . faza cu decodarea dupa 4.3 e premeditata se stia chestia asta k 4.3 o sa se lanseze peste kteva luni de la anuntul lor ” oficial” chipurile de decodare. evident dandu-le timp probabil sa se apuce in sfarsit de a lucra la acea solutie de unlock.( sunt mai mult de 101% sigur k nici nu sa lucrat la o solutie de decodare pt i4)

  4. Nu va da nimeni banii inapoi stati linistiti. Chestia e buna pentru aplicatiile free sau cele cumparate deja. Daca esti pe 3G si incerci sa descarci o aplicatie de 500MB e buna optiunea asta.