iOS 4.3 beta 3 ar putea fi disponibil astazi

A trecut mai bine de o saptamana de la lansarea ultimei versiune beta a iOS 4.3 si cei de la BGR au obtinut informatii care indica faptul ca Apple ar putea lansa iOS 4.3 beta 3 astazi. Pana acum apple a lansat versiunile beta ale iOS 4.3 la o saptamana distanta intre ele, insa saptamana trecuta nu am avut nici o versiune noua deci e foarte posibil ca saptamana aceasta iOS 4.3 beta 3 build 8F5166b sa fie lansat pentru developeri. Apple a grabit destul de mult testele pentru iOS 4.3 si se presupune ca lansarea oficiala va avea loc fie in luna februarie fie undeva la inceputul lunii martie.

14 COMENTARII

  1. zaone astept de 3 zile raspunsul tau.ai zis ca daca dau la resetare erase all content and settings se sterge tot inclusiv firmweru si atunci pot sa instalez orice ios?vreau sa stiu ce ios pot sa instalez dupa ce fac treaba specificata mai sus.

  2. “el o el”
    Eu n-am facut niciodata restore/update 🙂 nu am avut nevoie de restore iar update nu fac pana nu apar ceva modificari ‘serioase’ fata de versiunea de iOS care o am.