iPhone 4 alb disponibil la sfarsitul lunii martie in Marea Britanie?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Kr7itaCnGI[/youtube]

Acum cateva zile Steve Wozniak a declarat ca se apropie lansarea versiunii albe a terminalului iPhone 4. Astazi, un site din Marea Britanie citeaza anumite surse care sustin ca lansarea va avea loc la sfarsitul lunii martie in Marea Britanie. Cele 2 informatii sunt contradictorii pana intr-un anumit punct, cel referitor la locatia lansarii. Nu ar fi neobisnuit ca Apple sa lanseze versiunea alba a iPhone 4 intai in SUA si abia peste cateva saptamani/o luna sa faca o lansare internationala si in Europa si Asia. In acest mod Apple ar putea retrage dispozitivul de pe piata daca ar exista probleme majore si ar putea anula lansarea in alte tari.

A Pocket-lint source has confirmed that the white iPhone 4 will, finally, be landing next month – stating that it will hit UK shops at the end of March.

Desigur ca acesta este doar un zvon, insa teoria se potriveste cu modul in care Apple a lansat iPad anul trecut. Pana una alta, nu uitati ca diseara este conferinta pentru prezentarea publicatiei The Daily, nu cred ca vom vedea ceva interesant pentru romani si nici nu cred ca va fi facut vreun anunt important.

3 COMENTARII

  1. am impresia ca Steve Jobs nu prea il are la inima pe Wozniak asta :)) se chinuie atata timp sa tine secrete ca sa fie surpriza o anumita lansare si cand colo vine asta si face o gramada de declaratii 😛