Steve Wozniak confirma lansarea versiunii albe a iPhone 4, confirma si probleme cu camera

Steve Wozniak, co-fondator al Apple, a participat aseara la o emisiune live facuta de cei de la Engadget si in cadrul acestei emisiuni a facut cateva dezvaluiri destul de interesante in legatura cu versiunea alba a iPhone 4. Steve Wozniak sustine ca Apple ar fi rezolvat problemele care ii impedicau sa produca la scara larga acest dispozitiv si totul s-ar datorita unui nou tip de vopsea dezvoltata de o companie japoneza. Steve Wozniak sustine ca Apple va lansa acest model al iPhone 4 in viitorul apropiat si spusele sale vin sa confirme recentele aparitii ale versiunii albe a iPhone 4 pe mai multe site-uri ale operatorilor de telefonie mobila dar si pe site-urile Apple din Germania si Australia.

Steve Wozniak a declarat ca a cumparat un kit de conversie pentru iPhone 4 de la pustiul care a facut o avere din vanzarea acestor piese, insa sustine ca acele componente creeaza probleme cu utilizarea camerei si asenzorului de proximitate. Steve spune ca a montat componentele si cand a incercat sa faca o poza aceasta aparea ca si cum ar fi fost facuta printr-o folie de celofan datorita unor probleme ce au legatura cu modul in care a fost vopsita carcasa.

Toate problemele cu versiunea alba a iPhone 4 au fost rezolvate si ar trebui sa vedem dispozitivul disponibil pe piata in viitorul apropiat.