Video: Hands-on cu Motorola Xoom Android Honeycomb 3.0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9fbcnV5-5hM[/youtube]

Google a prezentat oficial astazi Android 3.0 Honeycomb, prima versiune a Android OS special facuta pentru tablet pc-uri. Pentru aceasta prezentare Google a folosit tablete Motorola Xoom ce vor fi disponibile in curand pe piata si puteti observa cat de bine se descurca tabletele in a rula atat jocuri cat si intregul sistem de operare care este destul de complex. Monster Madness este jocul prezentat in clipul de mai sus. Versiunea de pe tableta reprezinta un port fidel al celei de pe console si puteti observa ca totui se misca extrem de fluent, fara lag sau blocari, insa nici grafica nu e chiar atat de grozava.

In clipul de mai jos avem o scurta prezentare a widget-urilor din Android OS si a sistemului de cupoane pentru cumparaturi. Practic Google va oferi oamenilor reduceri pentru a face cumparaturi atat online cat si offline. Cupoanele pot fi folosite la diverse magazine partenere, Google “imprumutand” sistemul de la compania Groupon pe care a incercat sa o achizitioneze dar nu a reusit.

Android Honeycomb arta foarte bine, se misca si mai bine, are “imprumutate” elemente de la BlackBerry Playbook si de la Safari, insa in final e facut de Google si ne asteptam cu totii sa copieze baietii ceva de pe la altii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HgsUBzMHvjs[/youtube]