Prima Pagina Apple iPad 2 ar putea fi prezentata in urmatoarele 2 saptamani impreuna cu...

iPad 2 ar putea fi prezentata in urmatoarele 2 saptamani impreuna cu iOS 4.3 si Personal HotSpot

V-am spus azi dimineata ca Apple ar putea lansa iOS 4.3 pe data de 13 februarie, informatia fiind obtinuta din review-ul facut de New York Times pentru iPhone 4, insa si din anuntul AT&T privind implementarea unor noi optiuni pentru Personal HotSpot din iOS 4.3. John Gruber completeaza aceste speculatii spunand ca noul sistem de abonari pe care Apple l-a lansat ieri are nevoie de implementarea unei metode care va permite efectuarea de plati iar aceasta metoda ar trebui sa vina odata cu iOS 4.3. The Daily este gratuita pana pe 17 februarie deoarece Verizon sponsorizeaza primele 2 saptamani de “viata” ale The Daily, insa dupa aceasta data Apple va incepe sa ceara bani pentru accesul la publicatie.

The Daily requires a subscription – either $1 per week, or $40 per year. They’re using a new in-app subscription payment system from Apple for this – but these in-app subscription APIs aren’t in iOS 4.2. So The Daily launched today, free for a limited time. They announced at the event that this initial free two-week period was brought to us by: Verizon.

Daca e sa ne luam dupa teoria lui John Gruber atunci Apple nu ar putea incasa bani de la utilizatori pentru ca iOS 4.2.1 nu are implementat un sistem de plati corespunzator deci ar trebui sa apara iOS 4.3 care sa rezolve aceasta problema. Site-ul german MacNotes.de citeaza surse independente care indica faptul ca tableta iPad 2 ar putea fi prezentata in urmatoarele 2 saptamani urmand ca ea sa fie efectiv disponibila abia pe la inceputul lunii aprilie.

Will the iPad 2 be presented next week? Our sources from the accessories business told us Apple is planning an event next week where they’re going to showcase the iPad 2 as well.

A release date between 2nd and 9th April seems quite likely, sources – not only ours – pointed to a release in early April. The only question is: When will the iPad 2 be presented? One manufacturer of iPad accessoires now told us Apple is planning on holding an event next week.

Apple a prezentat iPad in ianuarie 2010 si suntem deja in februarie 2011 iar iPad 2 nu fost inca prezentata. E neobisnuit ca Apple sa decaleze atat de mult prezentarea noilor produse insa avand in vedere lansarea versiunii CDMA a iPhone 4 este de inteles amanarea. Cred ca e foarte posibil sa vedem iPad 2 prezentata in urmatoarele 2 saptamani, and I hope it’s sooner rather than later.

 • Share it please!

 • mihai_rt

  am inceput sa ma plictisesc asteptand ipad 2 , jb si unlock
  numai incertitudini

 • setu

  parca astept mai mult sa vina xoom

 • IPad 2 apare sigur dupa xoom, Apple a “intins” mult de tot prezentarea asta.

 • Petre

  Steve Jobs e inca in concediu medical si e posibil ca firma sa-i astepte si intoarcerea lui pe scena.

 • Apex

  Daca vine cu iOS 4.3 in forma actuala nu va fi un esec. Dar nu cred ca vor mai inregistra vanzarile de anul trecut. Din ce am vazut android 3.0 honeycomb arata absolut superb atat ca si utilizare cat si ca si interfata. iPad a fost etichetat ca fiind o alternativa la un netbook lent si greu de utilizat. Insa, iPad nu este decat un ipod touch mai mare. Adevarata alternativa pare a fi din punctul meu de vedere Honeycomb, care chiar iti transforma tableta intr-un netbook exact cum visase steve jobs anul trecut

 • Tigris Regalis

  @Apex: Interfața haotică și inutil de complexă pe care o are Android Honeycomb este de fapt slăbiciunea sa. Când nu copiază și încearcă să fie original, Google creează niște interfețe “nerdy” și complicate de-ți taie toată pofta (vz. și GoogleTV, care este un mare eșec din cauza acelorași probleme cu interfața). De aceea a fost asemuit Honeycomb mai degrabă cu eșecul prelungit numit TabletPC decât cu un OS mobil modern precum iOS (vz. și:
  http://www.appleinsider.com/articles/11/02/03/android_3_0_honeycomb_more_akin_to_tablet_pc_than_ipad.html).

 • apex

  @TigrisRegalis Nici primul apple tv nu a fost mare succes, si nu ma intereseaza cat de nerdy crezi ca este. Mie imi place foarte mult interfata lui honeycomb mult mai mult decat cea de pe ipad. Nu o consider incarcata si nici nerdy. Si nu imi da linkuri scrise de site-uri pentru fanii apple. E irelevant. E ca si cum eu ti-as da un argument ca windows e mai bun postand un articol scris de pe un site pentru fanii windows. Eu vreau sa am o tableta care sa aibe functionalitatea unui PC si, nu un iPod touch mai mare cu 3g. Anul trecut chiar am fost dezamagit cand am vazut ca iPad vine cu iOS si nu cu Mac OS X asa cum se speculase prin presa.

 • Tigris Regalis

  @Apex: Nu e nicio problemă dacă ceva “nerdy” te reprezintă sau dacă preferi funcționalitatea unui TabletPC, doar mă gândeam că nu strică să afli și despre argumentele contra mult trâmbițatului Honeycomb. Iar argumente contra le găsești pe astfel de site-uri cum este acela pe care ți l-am indicat, doar nu te aștepți să le afli de la Google. Și eu chiar citesc site-uri pro Windows când vreau să văd criticile care pot fi aduse produselor Apple, atâta timp cât o opinie este întemeiată pe argumente (și nu doar simple calomnii) nu văd de ce nu ar putea fi luată în seamă.

 • apex

  @tigris nu ma astept sa le aflu de google. Stiu ce defecte si dezavantaje are android si nu ma deranjeaza atat de mult. Sunt impartial, si nu arunc calomnii e doar o opinie pana la urma, caci ce conteaza mai mult este alegerea “masei” de consumatori.
  iPad ar fi fost un gadget superb daca avea o Mac OS X cu interfata adaptata pentru astfel de dispozitive.