Prima Pagina Apple iPad 2 prezenta la conferinta The Daily, descoperita de un jurnalist al...

iPad 2 prezenta la conferinta The Daily, descoperita de un jurnalist al Reuters

8

Aseara la New York membri ai News Corp. impreuna cu un vicepresedinte al Apple au prezentat lumii intregi noua publicatie digitala The Daily facuta special pentru tableta iPad. Conferinta in sine a fost destul de plictisitoare, insa News Corp. ar fi putut “incinge” atmosfera daca arata lumii intregi si tableta iPad 2 care a fost prezenta in sala. Un jurnalist de la Reuters a declarat ca a vazut o tableta iPad 2 prezenta in sala ieri in timpul conferintei, insa nu a facut nici o poza cu ea. Acesta sustine ca tableta ar avea o camera frontala montata undeva in marginea ecranului tabletei.

A Reuters eyewitness saw what appeared to be a working model of the next iPad with a front-facing camera at the top edge of the glass screen at a press conference to mark the debut of News Corp’s Daily online paper in New York on Wednesday.

A source with knowledge of the device confirmed its existence, adding that the final release model could have other features. News Corp and Apple declined to comment.

Este interesant cum un jurnalist al Reuters vede o tableta iPad 2 la o conferinta dar nu incearca macar sa ii faca o poza. Conform unor surse apropiate celor de la Apple, modelul final al tabletei iPad ar avea si cateva functii noi nedescoperite pana acum si sper sa fie ceva grozav altfel e destul de probabil ca tabletele Android sa faca uitata tableta iPad.