Video: VoiceActivator disponibila in Cydia!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RrVgvTgyUs8[/youtube]

VoiceActivator este prima aplicatie pentru iDevices care ne permite sa deschide aplicatii/pagini web, etc folosind simple comenzi vocale. Aceasta tehnologie exista pentru Android de multa vreme si este mult mai complexa, insa pentru iDevices exista doar posibilitatea de a suna pe cineva, de a porni o melodie, lucruri foarte simple. VoiceActivator schimba regulile jocului deoarece ne permite sa customizam actiunile pe care le putem face folosind comenzile vocale. VoiceActivator functioneaza impreuna cu plugin-ul Activator care permite executarea tuturor aceste functii, insa luati aminte: folosirea acestui tweak va avea un impact destul de mare asupra autonomiei bateriei.

Anyway, VoiceActivator ne permite sa:

  • deschidem tweak-uri sau aplicatii;
  • sa scriem recitam fraze care vor fi automat redactate de iDevice;
  • sa facem diverse actiuni in sistem: sa facem un screenshot, sa activam butonul mute, sa activam butoanele de volum, etc;
  • Porni/opri Bluetooth, Wi-Fi;
  • blocam/deblocam aparatul, activa butonul home, sleep, etc.
  • sa customizam orice actiune care va fi recunoscuta de dispozitiv.

VoiceActivator este disponibil in Cydia pentru 4.99$, un pret destul de consistent. Se pare ca aceasta versiune are si cateva buguri iar versiunea 1.0.2 va fi disponibila in curand in Cydia.

UPDATE: Tweak-ul e grozav, insa daca ar fi permis utilizatorilor sa vorbeasca direct in dispozitiv fara a mai deschide VoiceControl ar fi fost exceptional.