Prima Pagina aplicatii VoiceActivator – o idee grozava fara viitor pe iPhone?

VoiceActivator – o idee grozava fara viitor pe iPhone?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RrVgvTgyUs8[/youtube]

VoiceActivator este cu siguranta unul dintre cele mai interesante Tweak-uri lansate in Cydia in ultimele luni. Cu ajutorul sau putem folosi functia Voice Control a terminalelor iPhone pentru a porni aplicatii, pentru a deschide pagini web, pentru a bloca/debloca dispozitivul, etc. Toate aceste actiuni activate printr-un simplu cuvant rostit in microfonul in timp ce aplicatia Voice Control e deschisa. Acesta este si punctul slab al intregului concept, obligativitatea de a folosi o aplicatie pentru a deschide alte aplicatii. Ca idee e grozav, ca si utilitate nu. E amuzant sa deschizi una alta rostind un cuvant, pana realizezi ca in secundele cat astepti sa se deschida VoiceControl tu ai deschis aplicatia, blocat telefonul, cautat in bookmarks o pagina/etc.

Mai sus vorbeam de o modalitate ideala de a folosi aplicatia, dar daca nu reciti foarte bine cuvintele in limba engleza sau una dintre celelalte limbi suportate, atunci acest tweak e inutil pentru tine. Chiar si pentru americani mai da gres Voice Control, dar pentru un roman cu accent de est european? VoiceActivator mise pare extraordinar ca si idee, ca si aplicare mi se pare un dezastru si poate ca as fi trecut peste repetarea unui cuvant de cateva ori pentru a activa ceva daca nu ar fi trebuit sa deschide Voice Control dupa fiecare actiune.

Voi ce parere aveti despre VoiceActivator?

 • O aplicatie interesanta , da as prefera sa functioneze in bck a.i sa numai astepti pana se deschide aplicatia, e utila la casti .

 • crixalis

  Azi am dezinstalat aceasta aplicatie. Poate este si vina mea ca nu pronunt cum trebuie. Am pus la comenzi iGO, Facebook… Daca rostesc igo imi deschide facebook, din 4 incercari, 3 deschide facebook.. si tot asa pentru alte aplicatii. Eu zic ca nu este asa de greu de pronuntat igo sau safari…..

 • am exact aceeasi parere ca si tine, da’ EXACT ACEEASI!

 • Sunris3

  INUTILA!

 • Tigris Regalis

  După cum am anticipat, nu există încă tehnologia pentru a controla un dispozitiv prin voce, în mod eficient. Și pe alte platforme e aceeași poveste, nu este o funcție care se poate folosi cu adevărat.

 • Setu

  Cu activator puteti seta sa se deschida aplicatia unde vreti voi si cum vreti voi. Nu trebuie neaparat sa tii apasat pe home si sa astepti 3 sec sa dai comanda. Eu am setat sa apas dublu click pe hom si intra instant iar cu pronuntia nu e asa de nasol . V.A isi face treaba bine tare : 2 clickuri apoi spun zaone si hop pe pagina sub 3 sec pe cronometru !