Prima Pagina aplicatii Probleme cu Cydia dupa jailbreak cu greenpois0n? Iata de ce.

Probleme cu Cydia dupa jailbreak cu greenpois0n? Iata de ce.

greenpois0n RC5 pentru Windows a fost lansat astazi si dupa cum probabil va imaginati toata lumea s-a grabit sa il descarce si sa faca jailbreak. Odata cu acest aflux de utilizatori noi, serverele Cydia sunt supuse unui trafic suplimentar asa ca este foarte posibil ca voi sa primiti erori atunci cand incercati sa reincarcati sursele din Cydia sau sa instalati o aplicatie. Acelasi lucru s-a intamplat acum cateva zile cand greenpois0n RC5 pentru Mac OS X a fost lansat si din cate am observat unii dintre voi se plang deja de probleme.

Pana maine toate problemele ar trebui sa se rezolve si Cydia sa functioneze normal.

 • Petre

  Cu regret trebuie sa spun dar Cydia nu merge bine nici in zilele ei bune, asa ca… Pui doua trei surse in plus si stai, stai si iarasi stai pana isi incarca ” musculita” actualizarile.
  La cati bani face Saurik din afacerea asta ar putea imbunatatii aplicatia sau cel putin sa plateasca pe cineva sa o imbunatateasca.
  Mie personal mi se pare ca e aplicatia care e cea mai lent dezvolatata de la lansarea ei cu destul de mult timp in urma, parca ar fii facuta de cineva de la Microsoft sau cel putin cand a cumparat Rock ar fii putut sa fii implementat sistemul lor care era net superior.
  Parere strict personala….

 • Da, well acum e si mai rau..

 • incercati sa dati pe off la section in cydia la teme si ringtones.mie la 3gs se misca mai bine cu ele pe off,iar la un 3g sta la fel de mult ca si inainte!!parca era un tutorial aici pe site!

 • NeoGalati

  Jaleee, cu Cydiaaaa