Apple – 325 miliarde de dolari capitalizare bursiera

Desi luna trecuta Steve Jobs a parasit conducerea companiei Apple si bursele au inregistrat o scadere cu 6% a actiunilor Apple, iata ca astazi compania a inregistrat o crestere importanta. Actiunile Apple sunt cotate la 352$ per actiune si in continua crestere, Apple fiind cea mai “valoroasa” companie cu profil tehnologic din lume. Valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple a atins astazi nivelul de 325 miliarde de dolari, fiind a doua in lume dupa Exxon a carei valoare de capitalizare bursiera este cotata undeva pe la 417 miliarde de dolari.

Against a broader up market, Apple broke two barriers in trading today (as you can see on the ticker to the right).  The world’s most valuable tech company and second biggest company by market cap overall is trading at over 352 as of this writing which puts its market cap north of $325 Billion.  Perhaps related, Susquehanna upped their AAPL target to $465 today.

Se pare ca recenta lansare a iPhone 4 Verizon si a publicatiei The Daily au readus compania in topul cresterilor pe bursa internationala si probabil pana anul viitor Apple va deveni cea mai valoroasa companie din lume din punct de vedere al capitalizarii bursiere.