Prima Pagina Apple HP TouchPad vs iPad vs Motorola Xoom vs BlackBerry Playbook

HP TouchPad vs iPad vs Motorola Xoom vs BlackBerry Playbook

In seara aceasta HP a anuntat oficial HP TouchPad si cei de la Engadget au facut acest tabel comparativ in care prezinta specificatiile tehnice pentru cele mai importante tablete anuntate pana acum. Tableta iPad are deja aproape 1 an de cand e disponibila pe piata si totusi nu arata chiar atat de rau comparativ cu celelalte tablete insa e mai putin important cum arata iPad pentru ca in curand vom avea iPad 2. Privind la specificatii observ ca iPad are cea mai puternica baterie si cam atat, deoarece este depasita din punct de vedere hardware la toate capitolele de celelalte tablete.

Aceste tabele pun Apple “la colt” acum, dar peste cateva saptamani cand iPad 2 va fi anuntata oficial sunt sigur ca lucrurile vor sta cu totul si cu totul altfel iar iPad 2 va domina pentru inca un an piata mondiala a tabletelor.

 • Mostwnted

  iOS-ul face diferenta…zic yo

 • Sunt depasite dpdv hardware dar ce poti face cu celelalte si nu poti cu ipad? Sau mai bine zis vreau un exemplu clar unde anume hardware-ul din ipad nu face fata :))

 • Maracq

  Comparatiile astea hardware se faceau odata cand toate pc-urile rulau windows de ex si puteai sa faci o comparatie. Acum nu ai cum sa compari 1GB ram de pe HP cu 256MB ram de pe iPad cand una ruleaza WebOS, iar alta iOS. iOS-ul ca si MacOS-ul sunt sisteme de operare facute sa foloseasca la maxim puterea de calcul disponibila si pe langa asta sunt optimizate 101% pentru hardware-ul pe care-l au. D-asta nu prea ai probleme cu 256MB ram. Ma gandesc ca daca pui 256MB ram pe un HP atunci nu stiu ce-o mai iesi.

 • Mie imi place la iPAd acolo ca sta “mic” saracu la RAM :256 mb :))

 • claudiu91

  daca va vrea apple sa aiba scucces si cu ipad 2 va trebui sa investeasca mult in hardware

 • als

  Deci cel mai “bine dotat” e Motorola? Spuneti si pentru oameni care nu se pricep foarte bine. Mie din specificatiile de mai sus Moptorola mi se pare cel mai cool. Merita sa-mi vand Ipad-ul si sa iau in Motorola sau HP? Suporta vreunul dintre ele stick de internet mobil?

 • IPad-ul are aproape 1 an iar celelalte tablete nici nu au fost lansate…sa vedem cum o sa fie comparatia cu iPad 2 🙂

 • Alin

  Cred ca batalia mare va fi la preturi.Daca Motorola si Blackberry vor vinde semnificativ sub pretul celor de la Apple,eu zic ca vor avea succes garantat.

 • Si se vor plictisi de ele …pentru ca Os-ul lor e mult inferior la iOS ! Right?

 • In momentul in care se vor sti preturile de vanzare o sa putem sa facem previziuni , asa cum am vazut si in cazul telefoanelor , aparate mai slabe dpdv hardware erau vandute mai scump si se vroiau iphone killer.Dupa atitia ani de experienta nu cred ca apple o sa faca vreun pas gresit in momentul asta si chiar daca o sa faca ca in cazurile lui ipod nano 2 si 3 il vor corecta repede.Nu sunt cel mai mare fan apple dar din pacate nu prea am de ales .

 • mariusr22

  Cei care au gustat deja iOs-ul nu au cum sa plece… Au fost muscati de mar! Intre un ipad 2 si un touchpad, tot produsul de la apple l-as alege. Atentia la detaliu in iOS si Appstore-ul fac diferenta. Apple nu va face niciodata produse care sa se incadreze in alt segment decat “Premium” spre deosebire de ceilalti…

 • flo

  Se aude ca Motorola xoom va fi 800$ in USA.
  Insa dacă ati umblat cu iPad si galaxy Tab cu același procesor si memorie dubla, ati văzut diferența de OS. E incomparabil.

 • Partea proasta la Motorola e ca nu are o versiune Wi-Fi Only si pretul e foarte mare, dar va fi subventionat de operatori.

 • Apex

  Trebuie luat in vedere faptul ca in 2007 atunci cand a iesit iPhone nu avea un competitor serios pe piata OS mobila. Android a iesit un an mai tarziu cand apple isi facuse deja plinul cu vanzarea lui Iphone 3g, si nu a putut emite pretentii decat incepand cu versiunea a 2.0 care incepuse sa se aproprie de iOS ca si calitate. In cazul tabletelor lucrurile nu stau chiar asa si chiar as fi curios sa vad cum evolueaza acum iPad in conditiile in care Android ofera o alternativa destul de buna la iOS si apple nu mai beneficiaza de acel avans pe piata pe care l-a facut cu iPhone

 • polarik

  pe langa baterie , ipad are si cel mai bun wi-fi , a/b/g/n :)))

 • si ipad sta cel mai bine si la ecran si capacitatea memoriei