Prima Pagina Apple Video: iPhone 4 CDMA are probleme cu antenele CDMA si Wi-Fi

Video: iPhone 4 CDMA are probleme cu antenele CDMA si Wi-Fi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pa2CJZArOlg[/youtube]

Desi primele site-uri care au facut review noului iPhone 4 CDMA au declarat ca Apple a rezolvat problemele cu pierderea semnalului, iLounge ne demonstreaza ca aceasta problema este inca de actualitate. Acoperirea cu mana a partii din stanga jos a terminalului are drept efect scaderea puterii semnalului si blocarea conexiunii de date, efect identic, cu cel descoperit la versiunea GSM a iPhone 4. Mai rau decat atat, iPhone 4 CDMA are o problema si cu Wi-Fi-ul denumita sugestiv “death hug” si se manifesta atunci cand tineti terminalul in landscape mode si ii acoperiti lateralele cu degetele. Pe scurt, cand va jucati sau navigati in landscape mode este afectata calitatea semnalului.

As seen in this Verizon iPhone 4 antenna attenuation video, the CDMA iPhone 4 can still lose substantial cellular signal strength when held in the prior “death grip” position, as well as Wi-Fi signal when held in a different position, in each case noticeably slowing or completely stalling the reception of data. The problem with Wi-Fi reception appears when the device is held snugly in landscape orientation with two hands, a position common when playing games or using the widescreen keyboard. Prior to the Verizon iPhone 4’s launch, sources told iLounge to be on the lookout for the issue, which was being referred to as the death hug.

De ce este importanta pentru noi aceasta informatie? Well Apple a incercat sa rezolve probabil problemele cu semnalul si din pacate a dat gres, deci pentru iPhone 5 ar trebui sa gaseasca o noua metoda de pozitionare a antenelor. Daca nu vor face acest lucru atunci vom asista la un nou Antennagate vara viitoare si de data aceasta Apple va avea mult mai multe de pierdut. Chiar ma gandeam ca viitorul iPhone nu va avea probleme cu semnalul si probabil nu va trebui sa imi cumpar in Bumper, guess i was wrong.

 • Share it please!

 • Toni

  De unde sti ca nu e un iPhone 4 si a scris cu Make it Mine Verizon ?

 • Toni

  Eu am iPhone 4 Gsm dar oricum as pune mana nu afecteaza nici semnalul nici antena wifi :-?? si nu am avut probleme nici cu senzorul de proximitate !! :-??

 • Daca te uiti atent observi ca se vad antenele in partea de sus, versiunea GSM nu are asa ceva si oricum iLounge e un site respectabil, nu ar face asa ceva doar de dragul atentiei.
  Pune-l pe 3G si acopera partea stanga. Semnalul Wi-Fi la versiunea GSM nu e afectat.

 • Mostwnted

  @Toni se vede ca e varianta CDMA dupa despartiturile de pe antena… al tau poate e unul mai special…

 • Poison

  Asta cu “un telefon mai special” e deja alta poveste. Toate terminalele au problema asta, tine de puterea semnalului, de orasul in care esti.

 • Tigris Regalis

  “Daca nu vor face acest lucru atunci vom asista la un nou Antennagate vara viitoare si de data aceasta Apple va avea mult mai multe de pierdut.”

  Păi ce-a avut Apple de pierdut până acum? Că iPhone 4 s-a vândut mai repede decât se putea produce și după aproape un an este încă printre cele mai “hot” produse ale momentului! Asta arată că un produs cu adevărat bun are căutare chiar și când se confruntă cu exagerări jurnalistice precum problemele cu antena, care la iPhone se manifestă rar și în niciun caz mai acut decât la restul telefoanelor de pe piață.

 • Cred ca tu exagerezi. Ai iPhone 4, ai acoperit portiunea aia? Eu am, o acopar si moare semnalul, e un fapt real care se intampla la toate terminalele iPhone 4. Desigur ca nu pe EDGE sau GPRS ci pe 3G, asa ca faza asta cu exagerarea e din partea celor care nu o vad.
  A scapat Apple un an cu un terminal cu probleme dar in al doilea ma indoiesc, ca vor avea un succes la fel de mare.

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 07.02.2011 – 13.02.2011()

 • Dan

  Sall am un iphon 4 versiune 4.3.3 si am o problema cu el la 2 metri de wirelss imi scade o liniuta chiar doua liniute din conexiune daca ma duc in alta camera nu mai am nici o liniuta si nici putere sa gaseasca alte wirelss daca nu sunt langa el aveti ideie de la ce ar putea fi

 • Tigris Regalis

  @Dan: Probabil de la pereții de fier beton care ecranează semnalul. La stația Wi-Fi ai o opțiune de a crește puterea semnalului (dar crește și consumul de curent), însă la semnalul GSM nu prea ai ce face în RO (prin alte țări poți utiliza un MiFi, la noi n-am văzut încă).