Video: iPhone 4 CDMA are probleme cu antenele CDMA si Wi-Fi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pa2CJZArOlg[/youtube]

Desi primele site-uri care au facut review noului iPhone 4 CDMA au declarat ca Apple a rezolvat problemele cu pierderea semnalului, iLounge ne demonstreaza ca aceasta problema este inca de actualitate. Acoperirea cu mana a partii din stanga jos a terminalului are drept efect scaderea puterii semnalului si blocarea conexiunii de date, efect identic, cu cel descoperit la versiunea GSM a iPhone 4. Mai rau decat atat, iPhone 4 CDMA are o problema si cu Wi-Fi-ul denumita sugestiv “death hug” si se manifesta atunci cand tineti terminalul in landscape mode si ii acoperiti lateralele cu degetele. Pe scurt, cand va jucati sau navigati in landscape mode este afectata calitatea semnalului.

As seen in this Verizon iPhone 4 antenna attenuation video, the CDMA iPhone 4 can still lose substantial cellular signal strength when held in the prior “death grip” position, as well as Wi-Fi signal when held in a different position, in each case noticeably slowing or completely stalling the reception of data. The problem with Wi-Fi reception appears when the device is held snugly in landscape orientation with two hands, a position common when playing games or using the widescreen keyboard. Prior to the Verizon iPhone 4’s launch, sources told iLounge to be on the lookout for the issue, which was being referred to as the death hug.

De ce este importanta pentru noi aceasta informatie? Well Apple a incercat sa rezolve probabil problemele cu semnalul si din pacate a dat gres, deci pentru iPhone 5 ar trebui sa gaseasca o noua metoda de pozitionare a antenelor. Daca nu vor face acest lucru atunci vom asista la un nou Antennagate vara viitoare si de data aceasta Apple va avea mult mai multe de pierdut. Chiar ma gandeam ca viitorul iPhone nu va avea probleme cu semnalul si probabil nu va trebui sa imi cumpar in Bumper, guess i was wrong.