Concurs: Castiga unul dintre cele 3 coduri gratuite pentru aplicatia GeoRing

GeoRing este o aplicatie foarte interesanta din AppStore care ne permite sa adaugam ringtone-uri pentru fiecare dintre contactele noastre dar ne afiseaza totodata locatia pe harta pentru fiecare apel primit. GeoRing permite setarea unui playlist cu melodii din libraria telefonului vostru si permite rularea unui anumit ringtone atunci cand suna telefonul. Aplicatia ne permite sa selecta orice melodie din libraria iPod drept ton de apel si ne da voie sa activam o setare care alege in mod aleatoriu ringtone-ul care canta atunci cand suna telefonul. Toate aceste modificari se fac direct din iDevice-ul nostru deci nu va fi nevoie sa il sincronizam cu iTunes pentru a le aplica.

GeoRing ne afiseaza pe harta locatia unde am primit apelurile din lista aplicatiei Phone. GeoRing va salva pe harta locatia noastra atunci cand acceptam un apel si impreuna cu locatia va salva toate datele despre respectivul apel. In ceea ce priveste tonurile de apel GeoRing ne permite sa stabilim punctul din care incepe sa cante respectivul ton de apel si punct in care redarea se opreste, deci practic ati putea selecta o bucata de 30 de secunde dintr-o melodie de 3 minute drept ton de apel.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia diseara la ora 22:00 cand voi alege castigatorii.

UPDATE: Castigatorii sunt : Jonathan, Razvan Ilie, Compaq.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HLjNSCR8h0s[/youtube]

151 COMENTARII

  1. La sectiunea CONTACT din acest site,apare urmatorul mesaj:”Pentru a ma contacta in legatura cu orice probleme/sugestii/propuneri pe care le aveti, va rog sa folositi formularul de mai jos sau puteti trimite un mail la zaone@zaone.ro.”!Apropos,te-am contactat atat pe email cat si aici,insa fara nici un rapuns din partea ta!?So………….?

  2. @Zao daca am cumparat splicatia asta si Apple a retras-o din AppStore si din Purchases, cum mai pot intra in posesia sa? As avea mare nevoie. Imi era f utila.