Prima Pagina Android Apple lucreaza la noi modele ieftine ale iPhone

Apple lucreaza la noi modele ieftine ale iPhone

17

Publicatia Bloomberg a scris un articol in care citeaza surse apropiate companiei Apple care sustin ca exista in dezvoltare noi modele ale terminalului iPhone care ar urma sa fie mai mici, ca marime decat dispozitivul actual dar ar urma sa aiba si un pret mult redus. Conform acelor surse, noul model al iPhone ar urma sa coste 200$ “la liber” si ar avea dimensiuni cu o treime mai mici decat cele ale actualului model. Noul model al iPhone ar urma sa aiba specificatii hardware asemanatoare cu cele ale iPhone 4 insa va fi mai mic si mult mai ieftin, totul in ideea de a stopa cresterea pe care Android o inregistreaza in ultima vreme.

Apple Inc. is working on new versions of the iPhone that are aimed at slowing the advance of competing handsets based on Google Inc.’s Android software, according to people who have been briefed on the plans.

One version would be cheaper and smaller than the most recent iPhone, said a person who has seen a prototype and asked not to be identified because the plans haven’t been made public. Apple also is developing technology that makes it easier to use the iPhone on multiple wireless networks, two people said.

Apple nu are absolut nici un dispozitiv in segmentul mid-end sau low-end iar un asemenea terminal ar atrage un exod de posesori de terminale Android, Symbian, BlackBerry sau Windows Phone 7. Apple castiga extraordinar de multi bani din vanzarile smartphone-urilor iPhone 3GS si 4, insa daca ar avea versiuni mai ieftine aceste castiguri s-ar dubla, asta neluand in calcul vanzarile din AppStore. Noul terminal ar urma sa fie anuntat unde va pe la jumatatea acestui an sau ar putea ramane doar in stadiul de proiect. Sincer sa fiu ar fi foarte interesant ca Apple sa produca versiuni Lite a iPhone si vom vedea atunci cat de bine se descurca Android.

Articolul anteriorApar primele boot logo-uri animate in Cydia
Urmatorul articolMac OS X 10.6.7 Build 10J855 disponibil pentru dezvoltatori
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.