Video: LG Optimus 3D real life demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TZdFOFOqsIM[/youtube]

LG a publicat inca un video teaser pentru noul LG Optimus 3D aratand de aceasta data cat de utila este ecranul 3D care permite vizionarea acestui gen de continut fara necesitatea purtarii unor ochelari speciali. LG isi pune mari sperante in noul dispozitiv desi LG Optimus 2X a fost lansat de putin timp in magazine. Tehnologia 3D dezvoltata de LG promite foarte multe, insa vom vedea saptamana viitoare cat de bine se descurca dispozitivele in testele reale deoarece LG le va prezenta la Mobile World Conference ce va avea loc la Barcelona. Personal sunt foarte interesant de ce are de oferit LG, insa ramane sa vad/vedem ce vor zice testerii.

11 COMENTARII

  1. macar daca era blonda, mai avea o scuza ca nu intalege cum sa faca, decat daca ii arata 1 aparat care are pe langa 3d si vibrator in caz ca nu vrei sa fii stresata 😀

  2. Nicolae tu mereu te trezesti,sa dai cate un comment idiot “fake and gay” Incearca sa fii mai matur ma omule,nu tasta din lipsa de preocupare.

  3. Eu sant fan iphone dar am vazut multe comentari pe baza la noul LG eu zic ca merita incercat nu se stie nici o data ce poate oferi pana nu incerci totusi e bine sa nu ne pripim pana vedem ce spun experti ei sant in masure sa dea o nota la cea ce inseamna noul LG!

  4. Succesul lui Optimus va depinde de disponibilitatea aplicațiilor 3D, altfel nu va fi valorificată această caracteristică și va rămâne un produs generic, dar “overprized”.