Prima Pagina Android Samsung Galaxy Tab 2 cu ecran de 10.1 inch si Android Honeycomb...

Samsung Galaxy Tab 2 cu ecran de 10.1 inch si Android Honeycomb ar putea fi prezentata la MWC?

E cunoscut faptul ca tableta Samsung Galaxy Tab nu avut parte de succesul pe care cei de la Samsung il asteptau, dar ei nu se lasa si vor construi o noua versiune a tabletei lansata in urma cu doar cateva luni. Samsung Galaxy Tab 2 va avea un ecran de 10.1 inch, va rula Android Honeycomb 3.0 si va avea probabil specificatii hardware asemanatoare cu cele ale restului tabletelor prezentate pana acum. Marea problema a primei versiuni a constat in Android 2.2 care din pacate nu era nici pe departe pregatit pentru a functiona fara probleme pe o tableta, cum de altfel nici aplicatiile disponibile pentru smartphone-uri nu erau optimizate pentru a rula fara probleme pe Galaxy Tab.

Se pare ca Samsung intentioneaza sa prezinte aceasta noua tableta duminica la Mobile World Conference de la Barcelona si probabil isi pun mari sperante ca va atrage foarte multi fani in batalia cu Motorola Xoom, iPad/iPad 2, LG Optimus Tab, BlackBerry Playbook, etc. Dintr-odata piata tabletelor a devenit foarte “aglomerata” si daca sunteti in cautarea unui asemenea dispozitiv, aveti o multitudine de optiuni, deocamdata teoretice, dar in curand cat se poate de reale.

Voi ce ati alege?

LIKE
Articolul anteriorVideo: iPhone Nano unboxing
Urmatorul articolVideo: LG Optimus 3D real life demo
  • xoom clar

  • Tigris Regalis

    Până nu vor fi lansate oficial și supuse unor review-uri independente, nu sunt decât vaporware, deci deocamdată nu are rost să ni le dorim – experiența în utilizarea produsului final (dacă produsul va apărea într-adevăr până la urmă) poate fi complet diferită de ce ne imaginăm când citim liste de specificații sau vedem clipuri lăudăroase realizate de fabricantul tabletei.