Prima Pagina aplicatii Mac AppStore integrat in iTunes AppStore?

Mac AppStore integrat in iTunes AppStore?

Daca aveti un Mac atunci stiti sigur ca Apple a facut o aplicatie speciala pentru noul Mac AppStore, aplicatie prin care puteti accesa magazinul virtual de aplicatii al celor de la Apple. Ieri un site italian a gasit in AppStore o pagina care indica faptul ca Apple ar putea incerca sa integreze Mac AppStore in iTunes AppStore in viitorul apropiat. Pagina semana cu cea a Mac AppStore din ziua lansarii magazinului in luna ianuarie insa aceasta avea scris sub ea textul Coming Soon. Ar fi interesant ca Apple sa permita utilizatorilor sa instaleze prin iTunes toate aplicatiile necesare si ar fi mult mai simplu, insa ar exista problema cu aplicatiile care au nevoie de update pentru ca iTunes nu poate anunta utilizatorii in legatura cu update-urile disponibile.

Personal cred ca Apple ar putea incerca sa faca o integrare a acestor 2 servicii cand va lansa Mac OS X Lion, insa nu mai devreme de acea data.

 • ABC

  esti sigur ca iTunes nu poate anunta utilizatorii in legatura cu update-urile disponibile??
  eu zic sa te uiti mai bine la Apps, e si un buton check for updates…

 • Cashix

  Mi se pare o idee buna 🙂

 • @ABC: Tu vorbesti de update la iOS, eu vorbesc de update pentru aplicatii. Nu e tot una. AppStore din iOS te atentioneaza automat daca exista un update. Functia update din iTunes functioneaza manual sau la o data presetata, nu e tot una.

 • ABC

  Nu vorbesc de update la iOS, in itunes library, Apps, jos de tot este check for updates. La o data presetata … de cine ? si unde… in fine…

  Apropo… o aplicatie f tare.. HeyWire, mesaje gratis in orice tara + nr de tel gratis.