Prima imagine cu Samsung Galaxy S2

Ieri au aparut specificatiile tehnice ale dispozitivului Samsung Galaxy S2, impreuna cu ale altor cateva dispozitive de la HTC, insa iata ca acum avem si prima imagine cu dispozitivul. Imaginea a fost obtinuta de cei de la Samsunghub si a fost preluata de pe un site din Korea unde produsul a fost lista in oferta unui operator de telefonie mobila. Maine ar trebui sa fie prezentat oficial la Mobile World Conference ce se va desfasura la Barcelona, insa pana atunci ne putem face o idee despre el din imaginea de mai sus. Din punctul meu de vedere nu arata prea grozav ca si design, totusi are o noua interfata, un ecran probabil la fel de mare si desigur hardware mult imbunatatit.

Noul Galaxy S 2 are doar 8.49mm grosime fata de 9.99 cat are prima versiune a dispozitivului, are un ecran de 4.3 inch Super AMOLED Plus, procesor dual-core de 1/1.2 GHz si ruleaza Android 2.3 Gingerbread. Uitati-va bine la el, il veti vedea in mainile multora si va concura cu iPhone 4 din toate punctele de vedere. Mai jos avem specificatiile publicate ieri.

12 COMENTARII

  1. @Bissy: Am scris Honeycomb gandindu-ma la versiunea pentru smartphone-uri.
    @Mihai: Nu imi place ca difuzorul ala e mult prea lat, nu imi place butonul Home, nu imi plac butoanele alea 3 de jos.

  2. Ce prostie,in ritmul in care apar noi smarthphonuri cu android nu vad de ce as cumpara asa ceva vreodata,in 3 luni valoreaza 20%….

  3. Nimic deosebit la design, un alt smartphone de duzină care nu inovează cu nimic și nu va contribui cu nimic la evoluția tehnologică. Peste câțiva ani nu-și va mai aminti nimeni de el.