Prima Pagina aplicatii iPhone 4 vs HP Pre 3 vs Google Nexus S

iPhone 4 vs HP Pre 3 vs Google Nexus S

Acum cateva zile HP a prezentat oficial terminalul HP Pre 3, succesorul smartphone-ului Palm Pre 2. Dupa acest anunt avem si specificatiile tehnice ale noului smartphone si putem observa ce HP Pre 3 are procesorul cu cea mai mare frecventa dintre toate terminalele din categoria sa. Din pacate “avantajele” HP Pre 3 fata de alte terminale din categoria sa, in acest tabel vorbim doar de iPhone 4 si Google Nexus S, se opresc la procesor deoarece dispozitivul are cea mai slaba baterie dintre cele 3, este de aproape 2 ori mai gros decat un iPhone 4, nu are giroscop si are unul dintre cele mai “sarace” magazine de aplicatii.

HP Pre 3 av fi disponibil in viitorul apropiat insa ma indeoiesc de faptul ca vor exista foarte multe persoane care vor dori sa il achizitioneze.

  • gallaxya

    google nexus s are camera de 5Mpx si procesorul iPhone 4 nu este de 1Ghz (in urma tuturor testelor pare a fi la o frecventa de 800 Mhz). comparatia este desueta oricum fiind generatii diferite!

  • E aproximativa frecventa aia, unii spun ca ar fi vorba despre un control dinamic al frecventei in functie de operatiune.

  • gallaxya

    true … ideea e ca la ipad nu s-au sfiit sa spuna ce frecventa are … iar la iphone au dat-o in secrete … oricum … de azi 3 zile suntem cu ochii pe barcelona placa espanya!