ManualCorrect rezolva problema cu functia auto-correct din iOS

ManualCorrect este un nou tweak recent lansat in Cydia care rezolva o problema destul de importanta cu functia auto-correct din iOS. Daca ati facut greseala de a o lasa pornita atunci probabil ati avut de corectat o groaza de cuvinte pana acum. Aceasta functie are scopul de a corecta cuvintele scrise gresit bazandu-se pe un dictionar din iOS plus informatii cu privire la modul vostru de a scrie propozitii. Aceasta functie a fost scrisa in principal pentru limba engleza insa nici acolo nu se descurca prea bine iar site-uri ca damnyouautocorrect.com amuza zeci de mii de oameni zilnic.

Acest tweak blocheaza modificarea automata a cuvintelor scrise de voi dandu-va posibilitatea de a inlocui un cuvant daor printr-o simpla apasare pe propunerea facuta de iOS. Daca nu apasati pe cuvantul propus atunci schimbarea nu va fi facuta si auto-correct va uita de ea. Tweak-ul este foarte util pentru cei care au functia activa si va recomand cu caldura sa il instalati.

ManualAutocorrect este disponibil gratuit in Cydia.

6 COMENTARII

  1. Aveti idee daca exista vreun utilitar pentru a edita direct dictionarul din iOS? Cred ca ar fi mult mai util sa putem adauga cuvinte noi care le folosim des si sa stergem unele care sunt de-a dreptul enervante.

  2. eu unul nu folosesc deloc functia asta. vroiam sa zic ca a aparut versiunea 1.4.0.1 la iFile. o gasiti in repo. insanelyi.com

  3. Nu am avut nicio problemă cu funcția de autocorectare în iOS în niciuna din cele 3 limbi cu care am folosit-o. Probabil problemele apar dacă este selectată tastatura dintr-o limbă când utilizatorul dorește de fapt să scrie într-o altă limbă, de ex. este selectată tastatura engleză și utilizatorul scrie în română, atunci iOS are activat dicționarul din limba selectată și corectează cuvinte din limba în care scrie utilizatorul. Soluția cea mai simplă este să se selecteze tastatura potrivită la limba potrivită și nu am avut nicio problemă cu funcția de autocorectare.

    Mai multe probleme cauzează filtrul de pe zaone.ro, care cenzurează cuvinte care n-au nici pe departe conotații deocheate, decât funcția de autocorectare de pe iOS. 😉